Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήμος Βέροιας: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις Συλλόγων για παραχώρηση σχολικών χώρων


Από τον δήμο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: Προκειμένου ο Δήμος μας να προχωρήσει στον προγραμματισμό των παραχωρούμενων σχολικών χώρων (γυμναστηρίων, αιθουσών κ.λ.π.) σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, για το σχολικό έτος 2023 - 2024, παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να τους χρησιμοποιήσουν για το επόμενο έτος, να καταθέσουν ΜΕΧΡΙ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 τα σχετικά αιτήματα τους στα σχολεία που τους ενδιαφέρουν. 

Στη συνέχεια, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, τα σχολεία μαζί με τις σχετικές γνωμοδοτήσεις τους προωθούν τα αιτήματα στις αρμόδιες Σχολικές Επιτροπές, προκειμένου να εισηγηθούν κι αυτές σχετικά στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση επί των παραχωρήσεων.

3 σχόλια:

  1. Ανοίξτε τα σχολεία τα απογεύματα να παίζουν τα παιδιά. Οι παιδικές χαρές κλειστές εδώ και έναν χρόνο.Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ούτε ένας χώρος για παιχνίδι . Τα παιδιά μας παίζουν στην πλατεία που κρύβει χίλιους δυο κινδύνους, ενώ άλλα παιδιά πηδάνε τα κάγκελα για να μπουν στο σχολείο να παίξουν, πράγμα εξίσου επικίνδυνο. Και κανείς δεν νοιάζεται, αρκεί να μην έχει την ευθύνη... Αλλά κατά τα άλλα, ημερίδες επί ημερίδων για τους κινδύνους του εθισμού των παιδιών στο διαδίκτυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά αλλά να παίζουν εκεί με ευθύνη των γονέων.

      Διαγραφή
  2. Εδώ και χρόνια έκλεισαν τα παιδιά μας στα διαμερίσματα χωρίς ίχνος ντροπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ