Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ΣΟΚ»: Ο Καλαϊτζίδης έριξε γροθιά στον Βούλγαρη

Χαμός! Σήμερα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας Απόλλωνα Πόντου-Βέροιας στο Πολύκαστρο και οι άνθρωποι της Βέροιας, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομάδας προέβησαν σε καταγγελία ότι δέχθηκε επίθεση ο φυσιοθεραπευτής τους, Σάκης Βούλγαρης, μόλις πάτησε το πόδι της η αποστολή στο Πολύκαστρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βούλγαρης δέχθηκε την επίθεση από προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, πήγε στο Νοσοκομείο και απειλεί με μηνύσεις! Είναι πιθανό να μην ξεκινήσει ο αγώνας, να υπάρξει καταγγελία της Βέροιας και προς την διοργανώτρια. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 16:00!


4 σχόλια:

  1. και μονο γιαυτο νικηστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μαθαίνω από την ΕΡΤ 3 ότι δεν υπάρχει αυτόφωρο κατά του απαράδεκτου αυτού λεγόμενου προπονητή του Απόλλων Πόντου, θέλω να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει αυτόφωρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι και να κανετε νομικα δε μπορεις να διεκδηκησεις το παραμικρό γιατι ο Βουλγαρης δεν ειναι επισημως φροντιστης. Ηταν μεχρι το καλοκαιρι οποτε αδικος κοπος. Μονο μεταξυ τους οι εμπλεκομενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι το άλλο που δεν ξέρεις ότι ο Καλαϊτζίδης δεν είναι δηλωμένος προπονητής αλλά σαν γενικός αρχηγός???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ