Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δάκρυα χαράς και πανηγυρισμοί στο γραφείο του Μπαρτζώκα

Αγκαλιές και κόρνες στο μπαλκόνι
Πανηγυρικό είναι το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο πολιτικό γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα στη Μητροπόλεως. Με περίπου 20 εκλογικά τμήματα να υπολοίπονται προκειμένου να έχουμε το 100% της ενσωμάτωσης σταυρών για την Ημαθία και ο Τάσος Μπαρτζώκας φαίνεται πως κλείδωσε την δεύτερη και εκλόγικη θέση για την Νέα Δημοκρατία στο νομό μας.


Αυτή τη στιγμή στο γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα έχει μαζευτεί πολύς κόσμος και σύσσωμο το team του, με τους περισσότερους, αλλά και τον ίδιο, να κλαίνε από χαρά, έπειτα μάλιστα και από μια βραδιά - θρίλερ, για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης.


Ο Τάσος δέχεται συγχαρητήρια και αγκαλιές, ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ οι νεότεροι σε ηλικία υποστηρικτές του φρόντισαν ώστε το κλίμα να είναι πανηγυρικό, βγαίνοντας στο μπαλκόνι επί της Μητροπόλεως με κόρνες και συνθήματα.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Συχαρητηρια Τάσο για να πάει καλά αυτός τοπος Νέο αίμα στη Βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ