Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κιλκίς: Ισόβια σε 2 Πακιστανούς για τον ομαδικό βιασμό 26χρονης Κουβανής

Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 16,5 ετών καταδικάστηκαν δύο Πακιστανοί, για τη ληστεία και τον διαδοχικό βιασμό 26χρονης Κουβανής, τον Ιανουάριο του 2022, σε αγροτική περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς. Ακόμη ένας συμπατριώτης τους τιμωρήθηκε για την ίδια υπόθεση, με κάθειρξη 21 ετών και 6 μηνών (με εκτιτέα τα 20 χρόνια).

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τούς έκρινε ένοχους για ομαδικό βιασμό και κατά περίπτωση για συνέργεια στην πράξη αυτή, όπως επίσης για ληστεία κατά συρροή, κ.ά., χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, οι κατηγορούμενοι (ηλικίας 22 έως 30 ετών) επέστρεψαν στις φυλακές.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η κοπέλα, μαζί με άλλους τέσσερις συμπατριώτες της- μεταξύ αυτών και ο αρραβωνιαστικός της, είχαν μπει πεζοί στην ελληνική επικράτεια για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο. 

Κατευθύνονταν προς το Πολύκαστρο Κιλκίς, όπου ζει η μητέρα της 26χρονης, αλλά πριν φτάσουν στον προορισμό τους, τους ακινητοποίησαν οι τρεις δράστες με την απειλή όπλου και τους άρπαξαν τα χρήματα. Οι δύο από αυτούς, σύμφωνα με τη δικογραφία, απομάκρυναν τη νεαρή γυναίκα σε παρακείμενη αποθήκη όπου τη βίασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ