Quantcast

http://picasion.com/

«Βούλιαξε» η Ελιά στην ομιλία της Ολυμπίας Αποστόλου - Θύμισε ένδοξες εποχές ΠΑΣΟΚ


«Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει την εναλλακτική πρόταση που χρειάζεται η πατρίδα, να κάνει την ανατροπή και να οδηγήσει σε μια νέα αλλαγή»

Την κεντρική της προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαΐου 2023 στην Ελιά η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Ολυμπία Αποστόλου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι πρώην Δήμαρχοι Βέροιας Αδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Ημαθίας, πολλά ιστορικά αλλά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.


Η Ολυμπία Αποστόλου, από την κατάμεστη αίθουσα της Ελιάς, έστειλε μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ, ενώ απηύθυνε ευρύ κάλεσμα στην κοινωνία να εμπιστευθεί ξανά το κίνημα και την ίδια, διαβεβαιώνοντας ότι αμφότεροι θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. «Θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους. Θα είστε και πάλι περήφανοι για την επιλογή που κάνετε», είπε χαρακτηριστικά.

«Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει την εναλλακτική πρόταση που χρειάζεται η πατρίδα, έπειτα από τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων που απογοήτευσαν βαθιά τον Ελληνικό λαό. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να οδηγήσει σε μια νέα αλλαγή», είπε μεταξύ άλλων η κα Αποστόλου.


«Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και θα συνεχίζει να ανεβαίνει. Δουλειά μας, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, είναι να καταφέρουμε αυτό το ρεύμα που δημιουργήσαμε να το φέρουμε στις κάλπες και να το δούμε να καταγράφεται την Κυριακή των εκλογών. Αυτές οι εκλογές δεν είναι για εμάς ο προορισμός αλλά ένα πρώτο βήμα για να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας και να πετύχουμε το μεγάλο άλμα, την ολική ανατροπή και να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι», σημείωσε η Ολυμπία Αποστόλου, ενώ κλείνοντας έστειλε μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ.

«Σας καλώ να δώσουμε μια μεγάλη μάχη για να δικαιώσουμε τους αγώνες όλων αυτών που προηγήθηκαν, να δικαιώσουμε τις προσδοκίες αυτών που ακολουθούν, για να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώνω ότι θα νικήσουμε», τόνισε κλείνοντας την ομιλία της.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:






















































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ