Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπεγράφη η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου Τριποτάμου


Στην υπογραφή της σύμβασης με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός Γηπέδου Τριποτάμου» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον κ. Αριστείδη Πασίδη, εκπρόσωπο της ΠΑΣΙΔΗΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. που εδρεύει στη Βέροια.

Το έργο αφορά στον ηλεκτροφωτισμό του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου του Τριποτάμου στην Δ.Ε. Βέροιας του Δήμου Βέροιας. Πρόκειται για γήπεδο διαστάσεων περίπου 90x62μ. Στο πλαίσιο του έργου θα εγκατασταθούν ιστοί φωτισμού, προβολείς, τα αναλογούντα καλώδια και ο γενικός πίνακας. Προβλέπεται επίσης η δημιουργία βασικής υποδομής άρδευσης και ύδρευσης.

Οι εργασίες του έργου περιλαμβάνουν:

• Εκσκαφές
• Υποδομή ηλεκτροφωτισμού
• Εγκατάσταση 6 ιστών φωτισμού
• Λοιπά ηλεκτροφωτισμού
• Κατασκευή βάσης βρυσών για την εξυπηρέτηση των αθλητών.

1 σχόλιο:

  1. Δίπλα στον δήμαρχο είναι ο ίδιος ο Τσαχουρίδης, η το σταντ με το ομοίωμα του Τσαχουρίδη που τοποθετείτε δίπλα στον δήμαρχο στην ίδια θέση μετά από κάθε υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ