Quantcast

http://picasion.com/

Ασυνείδητοι έκοψαν με αλυσοπρίονο πλατάνι σε θέση θέας στο δρόμο Ασώματα – Ραχιά

Μπροστά σε μία θλιβερή εικόνα βρέθηκαν χθες κάτοικοι και περιπατητές που επισκέπτονται καθημερινά το -μοναδικού φυσικού κάλλους- σημείο, στο 2ο χλμ Ασωμάτων – Ραχιάς.

Ένα πλατάνι, ηλικίας περίπου 16 ετών, βρέθηκε κομμένο στον κορμό του, πιθανότατα από αλυσοπρίονο, πράξη η οποία προφανώς προήλθε από άτομο ή άτομα που ήθελαν να προκαλέσουν φθορές και ανθρώπους χωρίς υποτυπώδη σκέψη και χωρίς περιβαλλοντικές ευαισθησίες.

Το κίνητρο της ενέργειας παραμένει άγνωστο, ωστόσο το μένος που εκφράστηκε πάνω σε ένα δημιούργημα της φύσης προκαλεί ερωτήματα για την τιμωρητική και εκδικητική συμπεριφορά ασυνείδητων, όταν μάλιστα αναφέρεται πως το δέντρο ήταν υγιές και δεν είχε προσβληθεί από κάποια ασθένεια.

Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί μία από τις πλέον προνομιούχες θέσεις θέας στη Βέροια, καθώς εδώ και χρόνια κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν μία στάση για ανάπαυλα στο παγκάκι και απολάμβαναν, μέχρι πρότινος, τη δροσιά του πλατανιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες και θα εξαντλήσουν όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να βρεθούν οι ένοχοι αυτής της απεχθούς πράξης.









9 σχόλια:

  1. Τελικά η ανώμαλη σκέψη είναι τρομερή για να κάνεις κάτι τέτοιο!!! Ό άνθρωπος που το έκανε πρέπει να είναι πολύ άρρωστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελλαδιστάν, παιδεία μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι άλλο περιμένατε με ΝΔ ψηφοφόρους ; Ανέστητος κόσμος, δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρτυρίες λένε οτι ψηφοφόροι της ΝουΔού έκοψαν το πλατάνι για να το μετατρέψουν σε χαρτί που θα τυπώσουν σε αυτό λεξικά και θα τα μοιράσουν δωρεάν σε κομπλεξικούς αγράμματους αριστερούς. Καταδικάζω απερίφραστα σύντροφε.

      Διαγραφή
    2. Δεν κόβουμε δέντρα, ανακυκλώνουμε χαρτιά.

      Διαγραφή
  4. Το εκανε κάποιος που δεν θέλει επισκέπτες στον χώρο αυτό.

    Ο δημος βεροιας μπορεί να φτιαξει ενα όμορφο χώρο αναψυχης ,με παγκάκια ωστε να αξιοποιηθεί το σπάνιας ομορφιάς αυτο μέρος.
    Τεχνικοί τροποι ώστε να βρεθεί τυχον βάνδαλος στο μέλλον ,υπάρχουν.

    Θέληση όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δολοφόνοι της φύσης .....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ψάξουν ποιος το έκανε. Υοαρχουν κάμερες λίγο πιο μακρυά κάποιος ίσως ιδε κάτι, αλλά ποιος θα ασχοληθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ''ΣΠΙΤΙΚΟΙ ΥΛΟΤΟΜΟΙ'' ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ