Μπροστά σε μία θλιβερή εικόνα βρέθηκαν χθες κάτοικοι και περιπατητές που επισκέπτονται καθημερινά το -μοναδικού φυσικού κάλλους- σημείο, στο 2ο χλμ Ασωμάτων – Ραχιάς.
Ένα πλατάνι, ηλικίας περίπου 16 ετών, βρέθηκε κομμένο στον κορμό του, πιθανότατα από αλυσοπρίονο, πράξη η οποία προφανώς προήλθε από άτομο ή άτομα που ήθελαν να προκαλέσουν φθορές και ανθρώπους χωρίς υποτυπώδη σκέψη και χωρίς περιβαλλοντικές ευαισθησίες.
Το κίνητρο της ενέργειας παραμένει άγνωστο, ωστόσο το μένος που εκφράστηκε πάνω σε ένα δημιούργημα της φύσης προκαλεί ερωτήματα για την τιμωρητική και εκδικητική συμπεριφορά ασυνείδητων, όταν μάλιστα αναφέρεται πως το δέντρο ήταν υγιές και δεν είχε προσβληθεί από κάποια ασθένεια.
Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί μία από τις πλέον προνομιούχες θέσεις θέας στη Βέροια, καθώς εδώ και χρόνια κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν μία στάση για ανάπαυλα στο παγκάκι και απολάμβαναν, μέχρι πρότινος, τη δροσιά του πλατανιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες και θα εξαντλήσουν όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να βρεθούν οι ένοχοι αυτής της απεχθούς πράξης.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/07) στο Μακροχώρι, όταν σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο από
-
Η μοναδική διέξοδος για τους πολίτες της Ημαθίας και της Κοζάνης, σε απόσταση, λιγότερο μιας ώρας, είναι ο νομός Πιερίας. Η πρώτη θάλασσα
-
Τη φαεινή ιδέα να κρύψει ναρκωτικά σε μνήμα είχε 36χρονος στην Ημαθία αλλά δυστυχώς για αυτόν, κάποια μυστικά δεν πάνε τελικά...
-
Η φετινή χρονιά για τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο σφραγίστηκε από επιτυχίες που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και
-
Τα ονόματα που συγκροτούν την Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για τον Νομό Ημαθίας, ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.
-
Η Εγνατία Οδός έχει μεταμορφώσει ριζικά τον χάρτη των μετακινήσεων στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο ολοκληρωμένο
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Σιδέρης Γκοτσίδης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 10:30 π.μ., στον
-
Συνέντευξη του αντιπροέδρου της VENUS GROWERS Την πετυχημένη πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βέροιας «VENUS
-
«Εσκαγαν» εξαρτήματα του ΙΧ - Σπίθες και φωτιά και στα δέντρα Περίπου στις 8 το βράδυ της Κυριακής και κάτω από άγνωστες συνθήκες,




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Τελικά η ανώμαλη σκέψη είναι τρομερή για να κάνεις κάτι τέτοιο!!! Ό άνθρωπος που το έκανε πρέπει να είναι πολύ άρρωστος!
ΑπάντησηΔιαγραφήελλαδιστάν, παιδεία μηδέν
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι άλλο περιμένατε με ΝΔ ψηφοφόρους ; Ανέστητος κόσμος, δυστυχώς
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαρτυρίες λένε οτι ψηφοφόροι της ΝουΔού έκοψαν το πλατάνι για να το μετατρέψουν σε χαρτί που θα τυπώσουν σε αυτό λεξικά και θα τα μοιράσουν δωρεάν σε κομπλεξικούς αγράμματους αριστερούς. Καταδικάζω απερίφραστα σύντροφε.
ΔιαγραφήΔεν κόβουμε δέντρα, ανακυκλώνουμε χαρτιά.
ΔιαγραφήΤο εκανε κάποιος που δεν θέλει επισκέπτες στον χώρο αυτό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ δημος βεροιας μπορεί να φτιαξει ενα όμορφο χώρο αναψυχης ,με παγκάκια ωστε να αξιοποιηθεί το σπάνιας ομορφιάς αυτο μέρος.
Τεχνικοί τροποι ώστε να βρεθεί τυχον βάνδαλος στο μέλλον ,υπάρχουν.
Θέληση όμως?
Δολοφόνοι της φύσης .....Θεόδωρος !
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα ψάξουν ποιος το έκανε. Υοαρχουν κάμερες λίγο πιο μακρυά κάποιος ίσως ιδε κάτι, αλλά ποιος θα ασχοληθεί;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ''ΣΠΙΤΙΚΟΙ ΥΛΟΤΟΜΟΙ'' ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ...
ΑπάντησηΔιαγραφή