Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της Βέροιας

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές για τους κρίσιμους αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Super League 2. Η Βέροια έχει “do or die” αποστολή στο Πολύκαστρο, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσει την Δευτέρα (29/5) στις 16:00 τον Απόλλωνα Πόντου.

Για τον καθοριστικό αυτό αγώνα, η ΠΑΕ Βέροια είχε αιτηθεί διαιτητή αξιολογημένο για Super League 1 και απ’ ό,τι φαίνεται το αίτημά της ικανοποιήθηκε, με τον ορισμό του 1ης κατηγορίας διαιτητή, Πολυχρόνη Φώτιου από την ΕΠΣ Πιερίας. 

Βοηθοί του θα είναι ο Μηνούδης Ιωάννης (Πιερίας) και ο Νίκζας Αχιλλέας (Λάρισας). Ως 4ος ορίστηκε ο Μέγας Αλέξανδρος από την ΕΠΣ Πιερίας και παρατηρητής ο Τερετίδης Φώτιος από την ΕΠΣ Καβάλας.

Διαιτητές από την Ημαθία ορίστηκαν στον Νότιο όμιλο με τον Καραντώνη να διευθύνει το Κηφισιά-Χανιά και τους Καραγκιοζόπουλο και Χριστοδούλου να είναι βοηθοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ