Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ρυθμούς εκλογών και το Δημαρχείο Βέροιας


Παραλαμβάνουν εκλογικούς σάκους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι
Μια ανάσα πλέον πριν από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, με τους υποψηφίους βουλευτές να κάνουν σπριντ για τα τελευταία μέτρα του προεκλογικού αγώνα και τις προετοιμασίες των εκλογικών κέντρων να βρίσκονται σε εξέλιξη.


Σε ανάλογους ρυθμούς και το Δημαρχείο Βέροιας, που έχει επιφορτιστεί με όλη την προεκλογική προετοιμασία, δεχόμενο τόνους εκλογικού υλικού, που έφτασε εκεί τις προηγούμενες ημέρες.


Οι αρμόδιοι υπάλληλοι χώρισαν το υλικό ανά εκλογικό τμήμα και τα τοποθέτησαν σε λευκούς σάκους, γράφοντας με μαύρο μαρκαδόρο αναλυτικά για που προορίζεται ο κάθε ένας. Οι διάδρομοι του ισογείου του Δημαρχείου γέμισαν με λευκούς σάκους που σιγά σιγά απομακρύνονται, καθώς προσέρχονται και τους παραλαμβάνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.


Στο ισόγειο του Δημαρχείου είναι αναρτημένοι και οι πίνακες με όλους τους συνδυασμούς των κομμάτων και όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις εκλογές, καθώς και οι πίνακες με όλα τα εκλογικά τμήματα του δήμου Βέροιας και τους εκλογείς που θα ψηφίσουν σε κάθε εκλογικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ