Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοινώθηκαν οι 3.449 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών - Πόσοι στην Ημαθία;


Στην ανακοίνωση 3.449 νέων, μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Πρόκειται για 1.644 διορισμούς στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, 1.744 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και 61 στον Κλάδο ΠΕ79 Μουσικής για τα Μουσικά Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην Ημαθία, σύμφωνα με τον πίνακα, έγιναν 18 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, όλοι στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ κανένας μόνιμος διορισμός δεν έγινε στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, οι επιπλέον μόνιμοι διορισμοί 400 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν μετά την έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων από το ΑΣΕΠ.

1 σχόλιο:

  1. Τόσα χρόνια μας έπρηζαν με τον γραπτό διαγωνισμό των εκπαιδευτικών και τον διορισμό των ικανών. Τώρα βρήκαν άλλο τρόπο για να τους διορίζουν; Σα δε ντρεπόμαστε .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ