Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια, πρόσεξε! Η Λάρισα δεν δείχνει αδιάφορη

Αν και βαθμολογικά η ομάδα της Λάρισας δεν κυνηγάει τίποτα, είδαμε πως ”αδιάφορη” δεν δείχνει σε κανέναν αγώνα. Ούτε και στη Βέροια θα χαριστεί, να το θυμάστε. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε και τον Μακεδονικό βάζοντάς τον σε περιπέτειες με σκορ 2-0, πράγμα που δείχνει ότι κυνηγάει τα αποτελέσματα.

Τα παιδιά της «Βασίλισσας του Βορρά» πρέπει να πεισμώσουν και να εφαρμόσουν με ψυχή μέσα στο γήπεδο, αυτά που θα τους πουν. ”Το μαχαίρι στα δόντια” και βουρ για τη νίκη!

Το κάλεσμα που έγινε στο φίλαθλο κοινό ήταν απόλυτα λογικό, αλλά κάτι…έλειπε. Η ΠΑΕ θα έπρεπε να παραλληλίσει το κάλεσμα αυτό με το αντίστοιχο περσινό για την άνοδο! Το ίδιο και ίσως περισσότερο σημαντικό είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πέντε αγωνιστικές έμειναν, με τις τρεις από αυτές ( με ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλή Λάρισας) να είναι μέσα στην έδρα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Γεμίστε το γήπεδο να γίνει χαμός και να βοηθηθεί η ομάδα! Πέντε τελικοί έμειναν και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως οι τρεις είναι εντός.

Βέβαια, η μέρα, αλλά ακόμη περισσότερο η ώρα του αγώνα, είναι σχεδόν απαγορευτικές (Παρασκευή 19/05, ώρα 15:15). Θα θέλαμε να ξέραμε τι σκέφτεται και πώς σκέφτεται πια αυτή η κεντρική διαχείριση του ποδοσφαίρου. Αν γίνονταν αυτά στην Αγγλία και στη Γερμανία, θα τους είχαν πάρει με τις…πέτρες.

Ας γυρίσουμε στα αγωνιστικά. Η Βέροια πρέπει να εκμεταλλευτεί το καλό momentum στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και να διεκδικήσει τους 3 βαθμούς. Η ΑΕΛ είναι σαφώς μια καλή ομάδα, η οποία πέρασε περίοδο ανισορροπίας και τώρα μόλις συνήλθε και αυτή. Άτρωτη, δεν είναι!

Κείμενο: Βασίλης Αλαμπορινός

5 σχόλια:

  1. ολοι στο γηπεδο να μην λειψει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! ΣΤΗΝ 4... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά ως νικητές στην ομιλία πολιτικού , ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο "Αιγές" στη Βέροια να σωθούμε !

      Διαγραφή
    2. Ετσι μπραβο. Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο αντιπροεδρος! Μην ξεχνιομαστε!

      Διαγραφή
  3. Ας ετοιμασουμε να δωσουμε στην αποστολη της Λαρισας παιχτες και επιτελειο κανα δυο ταψια ρεβανι,τελαρα μηλα ροφοχωριου,ροδακινα και κρασια σε καθε μελος της Λαρισας και ολα καλα θα μας ερθουν,ειναι και εκλογες τωρα κανενας δε θελει να δει τη βεροια στη football league.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ