Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Απόστολου Βεσυρόπουλου στην Ημαθία

Ξεπέρασε τις 20.000 ψήφους ο ψηλός!
Η εργατικότητα και η συνέπεια που επέδειξε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος στη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας, επιβραβεύθηκε περίτρανα στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Οι πολίτες της Ημαθίας τον «εκτόξευσαν» στην πρώτη θέση με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας. Τίποτα βέβαια δεν είναι τυχαίο. 

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος βρέθηκε «Ψηλά» και μαζί του και η Ημαθία γιατί με τη μαχητικότητα του κατάφερε να "φέρει” στην Ημαθία σημαντικά έργα τα οποία θα μείνουν στην ιστορία, όπως το έργο αξιοποίησης της Πρώην Περιφερειακής Αγοράς στην Κουλούρα, με τη μεταφορά του τελωνείου Βέροιας και λοιπών δημοσίων υπηρεσιών, το νέο Διοικητήριο της Ημαθίας, την παραχώρηση του κτιρίου των παλαιών Δικαστηρίων στο δήμο Βέροιας, την αλλαγή του υγειονομικού χάρτη της Ημαθίας με την αναβάθμιση του ΚΥ Αλεξάνδρειας και άλλα πολλά.

Οι πολίτες εκτίμησαν και τίμησαν τη συνέπεια και την εργατικότητα.

3 σχόλια:

  1. Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερα ο ψηλός.....καλά που είναι και αυτός και ζούμε μέρες χαράς στην ΝΔ
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον ψηλό της καρδιάς μας Εντιμότητα εργατικότητα γνώση ΑΞΙΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη περισσότερες στις επόμενες. Μην επιτρέψουμε στα φίδια των Πρεσπών να σηκώσουν κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ