Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλοκύρης: «Η Ελληνική Λύση είναι πιο δυνατή από ποτέ»

Πολιτική δήλωση με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου έκανε ο Θωμάς Καλοκύρης. Ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύση που για μόλις 100 σταυρούς δεν κατάφερε να πάρει την έδρα, ευχαρίστησε από καρδιάς όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους και τόνισε πως το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου είναι πιο δυνατό από ποτέ. 

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Είναι πραγματικά συγκινητικό το γεγονός πως ήδη 1.602 συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν προσωπικά και με τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 όπου κατήλθα ως υποψήφιος Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου!

Η Ελληνική Λύση είναι πιο δυνατή από ποτέ και έχει για πρώτη φορά έδρα και στην Ημαθία!

Ήδη 6.555 Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης διαμορφώνοντας πρωτοφανές ποσοστό 7,82%! 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου καθώς και στην ή στον υποψήφιο που θα εκλεγεί πολύ σύντομα (σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμούν ακόμη εκλογικά τμήματα).

Συγχαρητήρια, ιδίως, στον Πρόεδρο μας, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος με εμπιστεύτηκε, καθώς και σε όλους τους Βουλευτές της Ελληνικής Λύσης για την εκλογή τους!

Ήταν ήδη συναρπαστικό ταξίδι, πιο πολύ από κάθε προορισμό! Έμαθα τόσα πολλά πράγματα από όλες και από όλους σας. Μοιραστήκατε μαζί μου ιδέες, προβληματισμούς, σκέψεις, καθώς και πολύτιμες προτάσεις για τον τόπο μας, αλλά και για τη ζωή και την πολιτική γενικότερα. 

 Με άξονα το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης μιλήσαμε για τα μακροπρόθεσμα οφέλη των υποδομών αντί για την επιδοματική και ρουσφετολογική πολιτική. Μιλήσαμε για τον αγροτικό τομέα, για την ακρίβεια και την αξιοπρεπή εργασία, για την ενέργεια, για ριζικές αλλαγές στο ασφαλιστικό. 

Μιλήσαμε για την ασυδοσία και τα υπερκέρδη των fund, για αναζωογόνηση της υπαίθρου, τη δημιουργία έξυπνων κινήτρων, την ανάγκη στήριξης των Δήμων, για εθνικά θέματα, για πολλά άλλα.

Ιδίως μιλήσαμε για την ανάγκη να σπάσει αυτός «ο κύκλος εξάρτησης».

Αυτός ο κύκλος που ψηφίζεις τους ίδιους γιατί νιώθεις ότι τους έχεις «ανάγκη». Ποτέ δε σκέφτηκες όμως ότι οι ίδιοι σου δημιουργούν αυτήν την «ανάγκη», ακριβώς ώστε να τους ψηφίσεις. Σας ευχαριστώ για όλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ