Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντιμετωπίστε την αϋπνία με φυτικά προϊόντα της Herbstore

Η Herbstore.gr με τα απόλυτα φυτικά προϊόντα και βότανα βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας!
Η αϋπνία είναι η κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο δυσκολεύεται να κοιμηθεί ή να διατηρήσει τον ύπνο του. Συχνά ταξινομείται με βάση την αιτιολογία ως πρωτοπαθής, όταν δενοφείλεται σε καμία σωματική ή πνευματική κατάσταση ή σε κανένα περιβαλλοντικό αίτιο και ως δευτεροπαθής, όταν υποκρύπτεται κάποια πάθηση. Μερικοί άνθρωποι με χρόνια αϋπνία έχουν αδυναμία ύπνου που μπορεί να είναι επίμονη ή να υποχωρήσει και να επαναληφθεί με κάποια επεισόδια.

Η χρόνια αϋπνία έχει πολλές πιθανές αιτίες, μερικές από αυτές είναι:

● Άγχος

● Αλλαγές στο πρόγραμμα ύπνου

● Επίμονους εφιάλτες

● Συναισθηματικές διαταραχές

● Υποκείμενα σωματικά ή νευρολογικά προβλήματα

Συνήθως, εμφανίζεται σε άτομα κάθε ηλικίας και πιο συγκεκριμένα στις γυναίκες.

Στην Herbstore.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα για την αϋπνία, που βοηθάνε στη χαλάρωση, σε συνδυασμό με το ότι συμβάλλουν στην μείωση του άγχους και του στρες και προσφέρουν έναν καλύτερο και ποιοτικότερο ύπνο. Μερικά από αυτά είναι:

Βαλεριάνα

Εμβαπτιζόμενα φακελάκια που περιέχουν τις ρίζες του φυτού. Η βαλεριάνα λέγεται ότι έχει ιδιότητες ως υπνωτικό, αγχολυτικό και κατευναστικό. Οι πιο γνωστές της ιδιότητες είναι:

● Κατά της αϋπνίας.

● Για την αρθρίτιδα.

● Τις ημικρανίες.

● Τον πονοκέφαλο.

● Την υπέρταση.

● Τη νευρική υπερένταση.

● Τον πονόδοντο.

● Τους πόνους περιόδου.

Χαμομήλι

Το Χαμομήλι είναι η κοινή ονομασία του φυτού Chamomilla Recutita. Το αιθέριο έλαιο του Χαμομηλιού προέρχεται από απόσταξη των ανθών του και έχει ένα γλυκό φρουτένιο άρωμα. Το αιθέριο έλαιο του Χαμομηλιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως καταπραϋντικό, χαλαρωτικό, υπνωτικό, για αρθρίτιδες, αλλεργίες και δερματίτιδες.

Λιβάνι

Το λιβάνι είναι μια αρωματική ρητίνη που προέρχεται από τον κορμό του δένδρου Boswellia Serrata, δέντρο εγγενές στη Σομαλία, την Ανατολική Αφρική, την Αραβική Χερσόνησο και την Ινδία. Το αιθέριο έλαιο λαμβάνεται από την απόσταξη της ρητίνης του δέντρου και έχει αξιόλογες αρετές. Τέλος, είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση του στρες, καθώς προάγει τα συναισθήματα της χαλάρωσης, και της ηρεμίας.

Βρείτε τη Herbstore.gr στις σελίδες της στα social media: Facebook & Instagram

☎ +30 23310 62472, +30 2331 502 411, +30 698 572 9561

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ