Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυξημένη η κίνηση στο ΚΤΕΛ Μακεδονία - Έξτρα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των επιβατών

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο ΚΤΕΛ Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη, με τους ετεροδημότες να σπεύδουν στον τόπο καταγωγής τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας βρίσκονται αυτή την ώρα στο ΚΤΕΛ Μακεδονία, με την πληρότητα των λεωφορείων, σε πολλές περιπτώσεις να αγγίζει το 100%, με αποτέλεσμα να προστεθούν έκτακτα δρομολόγια προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες.

«Βάζουμε συνέχεια έκτακτα δρομολόγια σε κάθε λεωφορείο που γεμίζει. Η κίνηση αυξήθηκε από σήμερα και περιμένουμε να παραμείνει η ίδια εικόνα μέχρι και την Δευτέρα που θα επιστρέψουν οι επιβάτες. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι πως όλοι θα ταξιδέψουν στον τόπο τους, είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα για να τους εξυπηρετήσουμε όλους» ανέφερε στο ThessToday.gr ο πρόεδρος του Σταθμού Μακεδονία κ. Γιάννης Λάμπρου.

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει κρατήσεις θέσεων στα λεωφορεία, με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΚΤΕΛ να παίρνουν «φωτιά». Ο κ. Λάμπρου να διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα τις επόμενες ημέρες στις μετακινήσεις λόγω της υψηλής ζήτησης.

«Προσθέτουμε συνεχώς νέα δρομολόγια για τις πόλεις που χρειάζεται, οι επιβάτες είναι εκατοντάδες και στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε ακόμη και τον τελευταίο. Από σήμερα άρχισαν να φεύγουν οι φοιτητές, για αυτό και υπάρχει τόση κίνηση, ωστόσο αυτό δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα καθώς όλα είναι υπό έλεγχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ