Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποστολίδης: «Όσοι αγαπούν τη Βέροια να έρθουν στο γήπεδο!»

Έντονη η κινητοποίηση της ΠΑΕ Βέροια για τον επερχόμενο κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΛ. Όπως φαίνεται, η ομάδα δεν βλέπει τον αγώνα σαν μια ένα δύσκολο παιχνίδι που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά θέλει πάση θυσία την νίκη, για να βάλει “γερές βάσεις” παραμονής στην Super League 2.

Η Βέροια υποδέχεται την ΑΕΛ την Παρασκευή (19/5) στις 15:15 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, ωστόσο αυτή η πληροφορία πρέπει να αφορά αποκλειστικά αυτούς τους χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα.

Κάλεσμα εξέδωσε κι ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Στέφανος Αποστολίδης, ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “στον αυριανό αγώνα με την Λάρισα αυτοί που αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να είναι όλοι στο γήπεδο να παροτρύνουν την ομάδα μας για να φτάσει στην ποθητή νίκη σωτηρίας”.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

19 σχόλια:

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αποστολίδης έβαλε το χέρι στην τσέπη και βγήκε μπροστά. Εσύ τι έκανες για πες μας

      Διαγραφή
    2. Έδωσε λεφτά για να κρατήσει την ομάδα στην Β εθνική. Εσυ τι έκανες βρε ανώνυμο λεσι;

      Διαγραφή
    3. Ποια λεφτά έβαλε ρε θα μας τρελάνετε;; Άμα έβαλε τα λεφτά του γιατί δεν μπήκε πρόεδρος να τον κυνηγάνε αυτόν και έβαλε το άλλο το θύμα;

      Διαγραφή
  2. Οχι,κ.Στεφανε πρωτα η βεροια θα μας δωσει το σεβασμο που μας χρωστα απο περσι,Ανεβασε την ομαδα στη superleague και μετα μαζι σου,διπλα σου με δειαρκειας θα ημαστε.
    Αφησατε περσι το ποδοσφαιριστη της Λαμιας που εβαλε τη μπαλα στα δυχτια να πανηγυριζει μπροστα μας και να μας δειχνει τα αυτια του και να μας λεει υσηχια με το δακτυλο του,αυτο ηταν προσβολη,ηρθαμε,πληρωσαμε και τον αφησατε να μας προσβαλει,ανεβασε την ομαδα και μετα sold out.
    Παρε και ενα coatch που ολοι τους να στεκονται σουζα και οποιος κουνηθει να φευγει τακα τακα,με συνοπτικες διαδικασιες,παραδειγμα Βεγκερ στην Αρσεναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτα πρεπει να τα πεις στους κρεοπωληδες τους περσινους ρε αμπαλε

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω με αυτα που λετε αλλα εδω κι ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ να ερθει θα τον καβαλησουν οι ρουφιανοι τα βισματα και τα κουτσομπολια οποτε αφηστε το. Στου κουφου την πορτα....

      Διαγραφή
    3. όλοι εσείς που κρίνετε; Δώσατε κανα ευρώ βρε χαϊβάνια;

      Διαγραφή
  3. Οσοι την αγαπουν να ερθουν γηπεδο κι οσοι την χτυπανε εδω και μηνες φανερα και παρασκηνιακα ας κανουν αυριο ενα ρεπο θα συμπληρωσω εγω. Ολοι στο γηπεδο για τη Βεροιαρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κερδισουμε την ΑΕΛ να μη στενοχωριεται ο ΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιος να αγαπησει αυτη την ομαδα ετσι που τη καταντησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φέρε και τον τακουλη μαζί να γελάμε με τα καραγκιοζιλικια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραγκιοζης είσαι εσυ καημενε

      Διαγραφή
    2. Όλοι οι φτωχομπινεδες έχετε και άποψη χωρίς να έχετε συνεισφέρει ούτε την παρουσία σας στην ομάδα, τουλάχιστον αυτοί δίνουν από τα λεφτά τους. Αχάριστα λεσια της Βέροιας μόνο άποψη είστε. ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
    3. Σιγά ρε μεγιστάνα των λαχανικών εσύ.. με τα λεφτά του μπαμπά σου πας να το παίξεις παράγοντας χωρίς να βάλεις ούτε σεντς

      Διαγραφή
  7. Όποιος αγαπάει την ομάδα την στηρίζει έμπρακτα και κυμπαρικα, χωρίς διαμαρτυρίες και περίσσια λόγια. Όσοι είμαστε δίπλα στον Στέφανο ξέρουμε τι έκανε για την ομάδα. Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε. Όσο για τον Τακουλη μέχρι και δικαστήριο έχει για να πάρει η Βέροια μια νίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι πραγματικά αγαπάμε τη βασίλισσα οφείλουμε σήμερα να δώσουμε βροντερό παρόν ΖΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πουλησατε ολα τα διαρκειας και δεν παταει ανθρωπος. μαντεψε γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ