Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Αλεξία Μπακογιάννη στα Δ.Σ. των εταιρειών που αναβιώνουν τα κρασιά Boutari

Στο διοικητικό συμβούλιο των εταιρειών που ανέλαβαν την εξυγίανση και εκμετάλλευση της οινοποιίας Boutari εξελέγει πρόσφατα η Αλεξία Μπακογιάννη, της γνωστής πολιτικής οικογένειας και επικεφαλής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας AIA Relate Α.Ε.

Πριν από λίγες ημέρες μέσα στο Μάΐο το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Ελληνικά Οινοποιεία Α.Ε. εξέλεξε νέο μέλος την κυρία Μπακογιάννη. Πρόκειται για την εταιρεία, που έχουν ιδρύσει τα αδέλφια Θωμάς και Ηλίας Γεωργιάδης μέσω του αλλοδαπού νομικού προσώπου Sterner Stenhus Greece AB (με έδρα τη Στοκχόλμη). Αρχικά η εταιρεία συστάθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 με την επωνυμία Sterner Stenhus Greece Management Α.Ε., η οποία στη συνέχεια - τον Δεκέμβριο του 2022 - μετονομάστηκε σε Ελληνικά Οινοποιεία Α.Ε.

Η τελευταία συνέστησε με τη σειρά της τον Μάρτιο του 2022 μία άλλη εταιρεία την SSG Ελληνικά Οινοποιεία A.E. με αντικείμενο την εκμετάλλευση οινοπνευματωδών ποτών, την καλλιέργεια αμπελιών και πολλαπλασιαστικού υλικού για αμπέλια και την εκμετάλλευση ακινήτων. Αυτή η εταιρεία, που ήδη μετονομάστηκε σε Μπουτάρη Οινοποιεία Α.Ε. (BOUTARI WINERY), έχει αναλάβει την αξιοποίηση των ομώνυμων κρασιών μετά τη συμφωνία εξυγίανσης της Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε.

Η κυρία Μπακογιάννη έχει εκλεχθεί από τον περασμένο Μάρτιο μέλος και σε αυτή την εταιρεία (Μπουτάρη Οινοποιεία Α.Ε), πρόεδρος της οποίας είναι ο Θωμάς Γεωργιάδης και διευθύνων σύμβουλος ο Νικόλαος Σπέντζας, παλαιότερο στέλεχος της Unilever και της Kraft.

1 σχόλιο:

  1. Σιγα σιγα αυξανονται τα τζακθα στην επικρατεια, ετσι οι ειλωτες θα εξυπηρετουν με αντιστοιχους μισθους την Ελιτ...
    Ο λαος και τα πιονια βουλευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ