Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο ακατάβλητος μαχητής Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Πολιτικό DNA που αντέχει στον χρόνο
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης πρωτοεμφανίστηκε στην πολιτική ζωή της Ημαθίας το 1998, όταν και συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές. Διατηρώντας αταλάντευτα τις πολιτικές του πεποιθήσεις, έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε κάθε πολιτική μάχη, με τις περισσότερες να τον βρίσκουν νικητή.

Ένας ακατάβλητος μαχητής που αρνείται να χάσει, ακόμα και όταν οι συγκυρίες δεν τον ευνοούν. Ακόμα και τώρα που δεν ορκίστηκε στη «Βουλή της μιας μέρας», θεωρείται πάρα πολύ πιθανό, σ' ένα μήνα να είναι και πάλι Βουλευτής Ημαθίας.

Απέναντι σε όλους και σε όλα και με μοναδική στήριξη την αγάπη του κόσμου, κατάφερε να βρίσκεται πολύ ψηλά σε σταυρούς προτίμησης (έλαβε 12.864 σταυρούς!) και απέδειξε περίτρανα πως: «Στα δύσκολα... Λάζαρος!».

Αυτό που τον διακρίνει είναι η εργασιομανία, η μαχητικότητα και ο δυναμισμός. Δεν μασάει και δεν φοβάται να πέσει στη φωτιά. Το έχει κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν και είναι σίγουρο πως θα το ξανακάνει. Αυτός είναι ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και λογικά στις 26 Ιουνίου 2023 θα είναι και πάλι Βουλευτής της ΝΔ και θα εκπροσωπεί την Ημαθία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ