Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θαύμα στο Μακροχώρι; Η μορφή του Τιμίου Προδρόμου σε πετσέτα πιστών

Ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό συνέβη σε Ιερό Ναό του Μακροχωρίου που αναστάτωσε τους πιστούς και επηρέασε συναισθηματικά τους κόλπους της εκκλησίας. 

Πιο συγκεκριμένα, την Μεγάλη Εβδομάδα, στην εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου, λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο ευχέλαιο, ο παππάς έπλυνε τα χέρια των πιστών, σκούπισε τα πρόσωπα και τα χέρια τους από τον αγιασμό. Όταν στέγνωσε η πετσέτα εμφανίστηκε αυτή η μορφή της φωτογραφίας, η οποία μοιάζει σαν του Τιμίου Προδρόμου! 

Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο γεγονός αντιμετωπίστηκε ως θαύμα από τους Χριστιανούς. Μάλιστα, η εν λόγω εικόνα, έχει δημοσιευθεί στα social media, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral σ' όλη την Ελλάδα!


44 σχόλια:

  1. Η ακολουθια του νηπτηρος εθναι την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑ! Αυτοί είστε. Δεν έχετε τι να κάνετε στην ζωή σας και ασχολείστε με ψεύτικες ειδήσεις! Σήμερα θα πάω να βάψω ένα πανί και θα πω ότι έγινε θαύμα και βρέθηκε μέσα στην εκκλησία.... Μπεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ 'Η ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΏΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ Σ ΕΝΟΧΛΕΙ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...ΑΣΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΒΑΔΙΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ, ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ...

      Διαγραφή
  3. Εμενα με πετσετα μου μοιαζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε θαύματα το 2023; Εντάξει κάνει μπαμ από χιλιόμετρα πως δεν είναι αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάπως έτσι το συγκεκριμένο χωριό θα γίνει γνωστό σ' όλη την Ελλάδα παλιό το κόλπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστευε και μη ερεύνα, και το συγκεκριμένο χωριό, φίλε, φίλη, δεν έχει ανάγκη να γίνει γνωστό, γιατί έχει γίνει γνωστό με τον χειρότερο τρόπο στο παρελθόν με τους 21 μαθητές του τροχαίου στα Τέμπη, χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη.

      Διαγραφή
  6. Φτυστος! Αν είσαι καλλιτέχνης φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη Παρασκευή ευχέλαιο;;; Από πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έγινε το ευχέλαιο μεγάλη Παρασκευή την μεγάλη Τετάρτη έγινε αν δεν γνωρίζετε καλό θα ήταν να μην παίρνετε θέση

      Διαγραφή
  8. Όταν γράφεις πικροχολα σχόλια, επειδή αδυνατείς να πιστέψεις η δε πιστεύεις κ δε σέβεσαι τη πίστη του συνανθρώπου σου, τις αιώνιες αξίες, δε μπορείς να απαιτείς απο κανέναν σεβασμό η να έχεις οποιαδήποτε άλλη αξίωση.... Στην ουσία προσβάλεις τον εαυτό σου...Κάποιοι σπεύδουν να δείξουν το αμφιλεγόμενο ποιόν τους ... Καλή φώτιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θαύμα θαύμα, ένας μακρυμάλλης με μούσια. Στις πετσέτες άγιος, στους δρόμους αναρχικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ , ΔΕΝ Μ ΕΝΟΧΛΕΙ , ΔΕΝ...ΔΕΝ...ΔΕΝ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ...

      Διαγραφή
    2. ΕΝΟΧΛΕΙ και πολύ μάλιστα. μας νομίζετε για κουτούς και μας το περνάτε για ''θαύμα θαύμα''!! το μωρό μου στην πάνα του να δεις τί θαύματα κάνει!!!!

      Διαγραφή
    3. Πέθανα με την πάνα γιατί και εγώ 5 μήνες τώρα με τέτοια θαύματα ζω! :😀

      Διαγραφή
  10. Αμέσως να τεθεί σε λαϊκό προσκηνυμα και δίπλα ένας κουμπαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ιησους χριστος νικα και ολα τα κακα σκορπα,,, μετανοειται απιστοι θα λογοδοτησετε στον θεο για την ασεβια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν χρειάζονται ακρότητες. Ας αφήσουμε να κυλήσει ο χρόνος και θα φανεί αν είναι από την πρόνοια του Θεού ή όχι. Όσο για για σας κομπλεξικοί άθεοι, 2000 χρόνια πολέμου, διώξεων και αμφισβητήσεων δεν κατάφεραν τίποτα γιατί έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο και μεγαλύτερα θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσοι πόλεμοι έχουν γίνει για τις θρησκείες; Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας ότι βλέπει σε πετσέτες, πέτρες, σύννεφα, δέντρα, απλά να θυμάστε ότι κάποτε οι "χριστιανοί" σκότωναν τους Ινδιάνους της Αμερικής γιατί πίστευαν σε πράγματα που έβλεπαν ως ιερά...σε πέτρες, σύννεφα, ξύλα κτλ. Όλοι οι διωγμοί είναι λάθος. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει. Τα πρόβατα είναι αυτά που ενοχλούν.

      Διαγραφή
    2. Αποδεικνύεται πόσο τυφλοί (?) και αμαθεστατοι είστε όλοι οι άθεοι. Πολέμους και σφαγές στο όνομα του Χριστού έκαναν μόνο οι δυτικοί, οι παπικοί, οι ουμανιστές. Ποτέ ο Μέγας Βασίλειος, ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Γρηγόριος ο Παλαμάς και όλοι οι Άγιοι Πατέρες και οι οικουμενικές σύνοδοι δεν προήγαγαν σφαγή και δίωξη. Ίσα ίσα αυτοί ήταν αποδέκτες διώξεων όπως και όλη η ορθοδοξία.
      Είστε υποκριτές όλοι οι άθεοι, βάλετε εναντίον μόνο της Ορθοδοξίας γιατί είστε φουλ κομπλεξικοί. Τους άλλους, με τα αλλαχ ακμπάρ και κόβω κεφάλι, μούγκα, ο διάβολος δεν σας βάζει να τους επικρίνετε.
      Σήμερα είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος γιατί ο Αρχηγός της ζωής, ο Ιησούς Χριστός, νίκησε τον θάνατο. Η διαφορά από τους άλλους είναι ότι ως χριστιανός πιστεύω σε έναν Άδειο Τάφο. Εσύ σε τι πιστεύεις? Απλά στην αθεΐα. Όλα είναι θέμα πίστης.

      Διαγραφή
    3. ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...

      Διαγραφή
    4. HELLAS MACEDONIA ένας πραγματικά άθεος δεν ασχολείται με θρησκείες γιατί είναι άθεος δεν πιστεύει σε υπάρξει θεού αυτοί εδώ είναι αντιχριστοι

      Διαγραφή
    5. HELLAS MACEDONIOA Αυτός που έσφαξε τους Έλληνες στην Θεσσαλονίκη στον ιππόδρομο για θύμισέ μου ποιος ήταν?

      Διαγραφή
    6. Αιλινομακαιδονα ησε ο αρχιγος προβατος!!!!

      Διαγραφή
  13. Μαύρη έγινε η πετσέτα, τόσο βρώμικα ηταν τα πόδια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Άγιος Πρόδρομος να μας φιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Της Γιωργίτσας ή του Στέφου; Του Στέφου δε νομίζω. Εκείνος εχει θεληματικό πηγούνι. Ασε που του αρέσουνε οι κοτομπουκιές.

      Διαγραφή
  16. Αν ήμουν άγιος θα έκανα καλά έναν άρρωστο έναν παράλυτο έναν που κάνει αιμοκάθαρση έναν με καρκίνο οτιδήποτε για να σώσω τη ζωή και τη ψυχή ενός ανθρώπου... Αυτά κατά την γνώμη μου δεν είναι θαύματα αλλά ανθρώπων χέρι και νους για οικονομικούς λόγους..🙏🙏🙏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ είναι οντως θαυμα θα πρέπει να ερευνηθεί απο την εκκλησία της ελλαδος. η οποία το μόνο που κανει τα τελευταία χρόνια είναι να δίχνει το κακό της πρόσωπο. Ενα πρώσοπο που υποστηριζει την Βια στα σπήλαια του ΚΙΕΒΟΥ και δίχνει οτι ουδεμία σχεση έχει με την πραοτητα που πρέπει να έχει ένας χριστιανός. Τα θαύματα είναι σπάνια. Αν είναι όντως θαύμα τοτε ας μας βοηθησει ο θεός να δουμε καθαρα. Αν είναι δημιούργημα ανθρώπου τότε αυτοί που το έκανα πέρνουν μεγαλη αμαρτία. Τελος αν είναι τυχαία συμπτωση δεν γνωρίζω πως θα το καταλαβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και οι μεν και οι δε σχολιάζουν ανώνυμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όνομα δίνει αξία στο περιεχόμενο του λόγου;

      Η, ο φόβος εκδηκιτικοτητας μιας θρησκοληπτικης κοινωνίας θα επηρέαζε την ελεύθερη έκφραση όσων αντιτίθενται, σε παραμύθια της χαλιμας σε σύγχρονη έκδοση;

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΩΝΗΜΟΣ...'Η ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...

      Διαγραφή
  19. Καλά θα κάνουν οι Άγιοι να μην εμφανίζονται σε πετσέτες στα χωριά του καμπου της Ημαθίας, αλλά να εμφανίζονται στα χεράκια παιδιων μεταναστών που πνίγονται στα παγωμένα νερά ενός νησιού του Αιγαίου.

    Οι πιστοί να ψάχνουν θαύματα, σε τόπους όπου ο πόλεμος και η πείνα επικρατούν, και όχι σε εκκλησίες χωριών, πριν τη μαγειρίτσα και το αρνί με δενδρολίβανο στο φούρνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι παγωμένα τα νερά να μην τους βάζουν οι δουλέμποροι του Ερντογάν στις τρύπιες βάρκες με 1800€ για να τους πνίξουν.Αλλά οι ΜΚΟ και το βαθύ παρακράτος της τουρκίας τα ίδια συμφέροντα έχετε....

      Διαγραφή
    2. Προς 8.39
      Η πνευματική σου φτώχεια θα σε οδήγησει στο παράδεισο(σου) .
      Μπαίνουμε στον Υδροχόο.

      Διαγραφή
  20. Ντροπή όποιος δεν θέλει να πιστέψει ας το βουλώσει.ημαρτων δεν αλλάζει η αμαρτία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ίδιο ισχυει με τους πολιτικούς. αν δεν τους πιστευεις , βούλωνε

      Διαγραφή
  21. Ο Χριστός όταν ήταν στη γη, τάιζε πεινασμένους, γιάτρευε αρρώστους και οχι επιλεκτικά αλλά ολους όσοι πήγαιναν σε αυτόν...Δεν εκανε φακιρικά!!!!! για να εντυπωσιάζει...και να μαζευει λεφτα... και υποσχέθηκε δείχνοντας όλα αυτά μια μελλοντική βελτίωση των πραγμάτων"...επι της γης..." Και όσον αφορά τους χριστιανικούς πολέμους, διεξήχθησαν μόνο από δυτικούς χριστιανούς και μουσουλμάνους???? Τώρα τι γίνεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας??? Δεν ειναι και οι δύο παρατάξεις χριστιανοί ορθόδοξοι? Όταν εγινε ο ελληβουλγαρικος πόλεμος δεν ηταν και αυτοί Χριστιανοί ορθόδοξοι? Γιατι σκότωναν ο ένας τον άλλον και οι ιερείς εκατέρωθεν ευλογούν τα όπλα να για χυθεί πολύ αίμα???Ο Χριστός είπε ότι το γνώρισμα των αληθινών χριστιανών θα ήταν η αγάπη...Και οι καθολικοί και οι ορθοδοξοι, καθώς και όλα τους τα παρακλάδια δεν εχουν καμιά σχέση με την αληθινή χριστιανοσύνη που αφησε ο Χριστος ..η οποια επαψε να υπαρχει απο τον 2. αιώνα οταν πεθανε και ο τελευταιος απόστολος..Διαβαστε τα ευαγγέλια και συγκρίνετε τα με τα ειδωλολατρικά δογματα, την απληστια, την έλλειψη αγάπης, την βια, την υποκρισία που χαακτηρίζει ολους αυτους τους δηθεν χριστιανικούς θεσμούς και θα καταλαβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε πάτε καθόλου καλά?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τί παράσταση δώσατε?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ