Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντιδράσεις για την πετσέτα στο Μακροχώρι - Μικρούτσικος: Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια

Ουρές κάνουν οι πιστοί στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Μακροχώρι Ημαθίας, μετά την εμφάνιση μίας πετσέτας από τον ιερέα, στην οποία υποστηρίζει πως εμφανίστηκε η μορφή αγίου. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, η πετσέτα χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια τελετής, στην οποία ο ιερέας έπλενε τα πόδια των πιστών τη Μεγάλη Παρασκευή. Η Μητρόπολη αντέδρασε έντονα στη δημοσίευση της εικόνας, ενώ «φωτιά» πήρε το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάζοντας το περιστατικό.

Ο υπεύθυνος της Μητρόπολης Βέροιας υποστήριξε στον ALPHA πως «δεν χρειάζονται οι προκλήσεις, δεν χρειάζεται τέτοια διαφήμιση» και πως η μορφή του Τιμίου Προδρόμου δεν εμφανίστηκε στην πετσέτα, αφού «ήταν ειρηνική και όχι πολεμική».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline.gr, μετέφερε πως από τη Μητρόπολη διαμηνύουν πως «δεν χρειάζεται να ρίχνουμε νερό στον μύλο των άθεων που επιτίθενται στην εκκλησία», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αντιδρά έντονα: «σε ένα κράτος με ανεξιθρησκεία βρίζεις αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν βρίζεις έναν δικό σας που κάνει καραγκιοζιλίκια! Διότι αυτό είναι ένα καραγκιοζιλίκι για να δημιουργήσει μία πελατεία. Βρίσε αυτόν και μετά βρίσε τους άλλους».

«Να ξεκαθαρίσουμε τη στάση της εκκλησίας προς τα θαύματα. Κάθε φορά που συμβαίνει ένα θαύμα οφείλει ο εφημέριος να ενημερώσει τον Μητροπολίτη. Ελέγχει ο ίδιος αν πρόκειται για θαύμα και τότε δημοσιεύεται» σημείωσε ο Ανδρέας Καραγιάννης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά: «το μόνο θαύμα είναι το θαύμα της ζωής».

17 σχόλια:

  1. Πάντως ότι και να λέτε αυτός που ζωγράφισε την πετσέτα ήταν καλλιτέχνης και Ας μαζευτούν και λίγο ιερείς που έχουν ξεσαλώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς πίστη είμαστε απλά ένα τίποτα.
    Μικρουτσικε όπως το λέει και το όνομα σου δεν είσαι τίποτα με τον λόγο που φέρεις που η γλώσσα σου περνάει και το μπόι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είστε μάγκες και επιμένετε στην αθεΐα σας, σας προτείνω να πάτε να κοινωνίσετε σώμα και αίμα Χριστού και μετά φτύστε το. Αν δεν πιστεύετε, κάντε το, αν τολμάτε. Σας εγγυώμαι τουλάχιστον στόμα, γλώσσα θα ξεραθούν. Φωνάξτε και φίλο ή συγγενή, έτσι για να παρηγορεί ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην κάθεσαι πολυ ώρα στον Ηλιο ,θα χειροτερέψεις.

      Την παλεύεις οριακά και μόνο χαρη στη βοήθεια του θεου.

      Διαγραφή
    2. Εσύ πρέπει να είσαι ο πιο ψεκασμένος άνθρωπος!!

      Διαγραφή
  4. Μιλάνε όλοι... Μιλάν και οι κώλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ότι ζεις ακόμα μικρούτσικε κ αυτό θαύμα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μικρούτσικος ξέχασε τα δικά του τα καραγκιοζιλίκια που στο βωμό της τηλεθέασης έφερνε τον κάθε πικραμένο στις εκπομπές του και για λίγα ευρώ τον ξεφτέλιζε δημοσίως;;; Δεν συμφωνώ εννοείται με τις πρακτικές δημιουργίας θαυμάτων αλλά όχι και να κουνάνε το δάχτυλο οι υπάνθρωποι της τηλεόρασης!!! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει και αν θέλει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το σκέφτομαι, και η εκκλησία τέτοια δουλειά κάνει. Επινοεί τρόπους να τσιμπήσει χρήμα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ λοιπόν που είσαι έξυπνος και δεν τσιμπάς μην αγχώνεσαι δεν κινδυνεύεις να σου πάρει η εκκλησία τα λεφτά σου. Βέβαια όταν κάποια στιγμή κινδυνεύσει η υγεία ορισμένων έξυπνων σαν κι εσένα κάνετε και τα μεγαλύτερα τάματα...όσοι γλιτώσετε από τους ψευτογιατρούς που γιατρεύουν τα πάντα. Έτσι είναι το έξυπνο πουλί...

      Διαγραφή
  7. εχω ενα ερωτημα''''''''οταν ο σατανας
    ανταμοσει τον θεο,,,, τι κανει??/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα γεγονότα τα έχουν διαστρεβλώσει κάποιοι. Δεν ειπώθηκε από τόν Ιερέα τής ενορίας ως θαύμα καί ούτε η πετσέτα έχει βγει σε λαϊκό προσκύνημα!. ήμουν εκεί Μ.Τεταρτη όταν έπεσε αγιασμός στο πάτωμα και ο επίτροπος το σκούπισε με την πετσέτα. Την έβαλε να στεγνώσει και παρατηρήσαμε αυτήν την μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Episis bergioti gia alles dimosiefsis pou eides oures esi re meno makroxori pures den eida pouthena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιο πολύ με θλίβει το ότι δεν παίρνει θέση η επίσημη Εκκλησία ,για τα καραγκιοζλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο όσοι ήταν παρόντες μπορούν να μας πουν. Οι υπόλοιποι θα μαλώνουμε ως συνήθως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο ιερεας του ιερου ναου ειναι ο οδηγος στην υπερισια της εκκλησιας
    που οδηγη του χριστιανους στον παραδησο ,
    καποιοι απο εσας επιδει μιλισε ενα καναλι πηρατε αφορμη να σηκοσεται επιχειρειματα για να υπερασπισεται η το καναλι η τον παρουσιαστη η την εκκλησια η τον μητροπολιτη μας
    ενα να ξερεται
    ο θεος εδωσε σημαδι στους ποιστους του ναου
    πηγενω εκαι
    και τους ξερω τους ποιο πολους
    και ειναι αδελφια μας και ειναι πιστη στον ιερεα και στον θεο
    τωρα τι λετε εσεις που δεν εχεται πατηση ουτε το ποδι στην σηγγεκριμενη εκκλεισια //////
    μαλλον αυτο λεγεται δ η μ ο κ ρ α τ ι α ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι οι άθεοι όπως και ο Μικρούτσικος βρήκαν οι διαβολεμενοι να μιλήσουν!!!! Χθες ήμουν στο χωριό μου στο Μακροχώρι και δεν είδα ούτε ουρές ούτε λεωφορεία για αυτό βουλωστε το και μην μιλάτε εάν δεν ξέρετε και αν δεν εισασταν εκεί!!!Οποίος δεν πιστεύει ας το κρατήσει για τον εαυτό του!!! Και όσον αφορά τον Δεσπότη και την μητρόπολη Βεροίας δεν το χειρίστηκαν καθόλου καλά τους κυρίευσε ο φόβος μήπως τα βάλουν μαζί τους οι αντιχρίστου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ