Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Χρήστος Ζαμπούνης έχασε τον ανιψιό του στα Τέμπη - Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

«Θυμάσαι που με ρωτούσες τι κάνει; Πάει, εξαϋλώθηκε»
Ο ανιψιός του Χρήστου Ζαμπούνη είναι ο ένας από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Ο Σωτήρης Καραγεωργίου, όπως είναι το όνομα του άτυχου νεαρού βρέθηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Αθήνα, για να δει την σύντροφό του. Επρόκειτο να επιστρέψει το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ζήτησε χάρη από τον πατέρα, του να καθίσει ακόμη μία μέρα. Ο θάνατός του βύθισε την οικογένεια στο πένθος.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο δημοσιογράφος ανέβασε, μεταξύ άλλων, μία φωτογραφία από την κηδεία του ανιψιού του και στη λεζάντα έγραψε: «Όταν χάνεται το αίμα σου»

Η ανάρτηση του Χρήστου Ζαμπούνη

«Στο τηλέφωνο ο εξάδελφός μου ήταν συντετριμμένος. ''Θυμάσαι που με ρωτούσες τις προάλλες τι κάνει ο ανηψιός σου ο Παοκτσής; Πάει Χρήστο. Εξαϋλώθηκε. Είχαν πάει στην Αθήνα με τον φίλο του τον Αρειανό να δουν τις κοπέλες τους. Την Καθαρά Δευτέρα με πήρε για να με ρωτήσει εάν μπορούσε να μείνει μία ημέρα ακόμη. “Φυσικά, γιε μου”, του είπα, “αλλά την Τετάρτη σε περιμένω στην δουλειά”. Ήταν τόσο χαρούμενος''. Παύσις. «Συλλυπητήρια εξάδελφε». Παύσις. «Οι αλήτες!» Παύσις. Δεν πειράζει. Ο Θεός μού έδωσε πολλά παιδιά και μου πήρε ένα», έγραψε ο κ. Ζαμπούνης.

«Έως την προηγουμένη Τρίτη, ουδείς εκ της οικογενείας μας είχε "χαθεί” από βίαιο θάνατο. Η λέξις "χαθεί” –φευ! – δεν χρησιμοποιείται τυχαίως. Η σορός του ανηψιού μου δεν ανευρέθη και έπρεπε ο πρώτος μου εξάδελφος να μεταβεί στην Λάρισα, για να υποβληθεί σε τεστ D.N.A., ούτως ώστε να ταυτοποιηθεί μέλος του σώματος του υιού του, το οποίο σώμα, από ό,τι φαίνεται, είχε απανθρακωθεί»

«Ένα παιδί ευχάριστο, ανιδιοτελές, ενθουσιώδες, που έδινε και έπαιρνε πολλή αγάπη. Ένας νέος που αντιπροσώπευε την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της ενότητος, διότι πόσοι φανατικοί οπαδοί του δικέφαλου αετού έχουν επιστήθιο φίλο οπαδό του Άρεως. «Μου τηλεφώνησε στις 11 παρά τέταρτο, και μου είπε “μπαμπά, μην ανησυχείς. Μόλις μας ενημέρωσαν στην Λάρισα, ότι το τραίνο θα έχει καθυστέρηση”». Την Τετάρτη μάθαμε ότι η καθυστέρησις ήτανε αιωνία. Στην μητέρα του Μαρία, κεντρικό πρόσωπο της τραγωδίας, στους εξ αίματος Δημήτρη, Αλέξανδρο, Χρύσα, Ελευθερία, στους συγγενείς, και στους εξ επιλογής συζύγους και συντρόφους τους, παρακαλώ δεχθείτε και γραπτώς τα συλλυπητήρια, εμού προσωπικώς μετά της οικογενείας μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ