Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρήσιμη ενημέρωση για τη νέα ΚΑΠ σε εκδήλωση της Κοινοπραξίας

Η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ν. Ημαθίας πραγματοποίησε ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν η ΝΕΑ ΚΑΠ 2023-2027, ενώ συντονιστής της ήταν ο Διευθυντής της Κοινοπραξίας, κ. Νταούκας Στέφανος. Οι ομιλητές που συμπλήρωσαν το πάνελ ήταν ο κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου, η κα. Ναντίν Τσαούση και ο κ. Δημήτρης Καπνιάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη ΝΕΑ ΚΑΠ και το πολύ δύσκολο περιβάλλον εφαρμογής της, στην ψηφιοποίηση και τα συλλογικά σχήματα, στις τεχνολογίες που θα παρέχουν εργαλεία και υπηρεσίες στους αγρότες, τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα, την ενίσχυση παρεμβάσεων για το κλίμα και το περιβάλλον, το σύστημα λήψης αποφάσεων στο νέο ΟΣΔΕ κ.α.

Οι αγρότες της περιοχής μας και όχι μόνο, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους ομιλητές που ανέλυσαν το θέμα της εκδήλωσης ενώ υπήρξε η δυνατότητα των ερωτήσεων – απαντήσεων στο τέλος της βραδιάς.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις από την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ν. Ημαθίας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ