Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοίγει πάλι το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας


Ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την λειτουργία του
Άρωμα... βιολογικού θα έχει για μια ακόμη φορά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, καθώς την Πέμπτη το απόγευμα στις 17:00, συγκαλείται Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διαχείριση του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού της Βέροιας, Γιώργος Γκανάτσιος θα παρίσταται στη συνεδρίαση, όπως και σε προηγούμενες συνεδριάσεις, τον Νοέμβριο του 2019 και τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς όπως μετέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Γκανάτσιος δεν προτίθεται να παραβρεθεί σε επόμενη πρόσκληση, καθώς όπως είπε, τα έχει πει και τα έχει εξηγήσει ήδη πολλές φορές.

Το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης: «Επί αιτήματος δημοτικών συμβούλων για τη διατύπωση απόψεων σχετικά με τη λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας».

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους κούρασε το θέμα , βρεθείτε ΌΛΟΙ μαζί στο τραπέζι για μια φορά, δέστε τα χαρτιά με τις μετρήσεις και τα αποτελέσματα και προτείνετε λύσεις όλοι για το κοινό καλό, όλα τ' άλλα να 'χαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Τεχνικό διευθυντή που ήταν και Πρόεδρος το 2011-12 και έφερε τον εργολάβο γιατί δεν το ρωτάτε με ποια αναγνωρισμένη πιστοποίηση τον έφερε τότε; Από αυτόν ξεκίνησαν όλα. Τον τυροκόμο τι τον ρωτάτε αφού δεν έχει ιδέα.
    Ρωτήστε αυτόν που ξέρει και δεν μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα για τον Ζαφείρη μη θυμώσω. Αϊντες τώρα που γενίκατε όλοι πιστήμονες.

      Διαγραφή
    2. Ασουπή ρε γκιούμια. Οταν θα μιλάτε για τον Ζαφείρ, θα κάντι γαργάρες με πουτάσα. Άϊντες τωρα.

      Διαγραφή
  3. Τίποτε δεν καταλάβατε. Δήμαρχος και οι άλλοι όλοι, κάνουν καθιστική, σιωπηλή διαμαρτυρία. Τι δεν καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Υπόθεση βρωμάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν φύγει ο εργολάβος θα αυξηθεί το κόστος λειτουργιας του Β.Κ. 300.000 το χρόνο. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα καλεστει να εγκρινει αύξηση τιμολογίου. Τοτε θα δουμε τι θέση θα πάρουν αυτοί που αντιδρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για να μην πληρώσουμε παραπάνω να χρησιμοποιούμε μια μέθοδο μη εγκεκριμένη που θα μολύνει το περιβάλλον και κάποια στιγμή που θα επέμβει η ΕΕ και θα μας ταράξει στα πρόστιμα να λέμε τότε (δεν κατάλαβα);
      Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δηλαδή;

      Διαγραφή
  6. Το αποτέλεσμα μετράει και όχι η μέθοδος. Στα 10 χρόνια και πλέον που λειτουργεί ο Β.Κ. με τη μέθοδο αυτή ελάχιστες φορές προέκυψε πρόβλημα ρύπανσης και αυτό διότι έγινε κάποια βλάβη.Και βέβαια πρώτη προτεραιότητα είναι το αποτέλεσμα αλλά πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη και το κόστος που θα πληρώσουν οι Βεροιωτες. Αν κάποιος από όλους αυτούς που αντιδρούν μας διαβεβαιώσουν για άλλη μεθοδο με 100% καθαρισμο να την προτείνει και να πάρει την ευθύνη για την αύξηση του τιμολογίου.Απο τζάμπα μάγκες χορτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ