Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια τίμησε τον Μίμη Πλέσσα με τον καλύτερο τρόπο - Το αδιαχώρητο στην μουσική βραδιά της Φιλοπτώχου


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (29/3) στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, προς τιμήν του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα. Συγκίνηση, νοσταλγία και κέφι είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας.

Μια εκδήλωση, που όπως φάνηκε, χρειαζόταν και ζητούσε η πρωτεύουσα της Ημαθίας, καθώς εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τα κάτω διαζώματα και άνοιξε προς το κοινό το πάνω διάζωμα, στο οποίο ελάχιστες θέσεις έμειναν κενές.

Φυσικά, το θέαμα τους αποζημίωσε, αφού ο μουσικός συνδυασμός που βρέθηκε στη σκηνή, εκτέλεσε άρτια τα έργα του μεγάλου Μίμη Πλέσσα.

Πριν τη συναυλία, η πρόεδρος της Φιλόπτωχου Αδελφότης, κ. Τελάλογλου Δέσποινα, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαριστίες, ενώ προχώρησε σε μερικές βραβεύσεις ατόμων που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς στο Σωματείο.

Πρώτος τιμήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο οποίος εξέδωσε και έναν ευχαριστήριο λόγο και στη συνέχεια η Πρόεδρος του 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας, κ. Μαρία Γκασνάκη.

Σειρά στο μικρόφωνο είχε ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, ο οποίος αφηγήθηκε βιώματά του με τον Μίμη Πλέσσα. 

Για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη μίλησαν και η Πρόεδρος του μουσικού συνόλου «Μονόγραμμα» κ. Αλεξάνδρα Ανανιάδου και ο Διευθυντής του μουσικού σχολείου Βέροιας κ. Ιωάννης Γεωργουδάκης, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας αφηγούταν διάφορες ιστορίες.

Μεταξύ των θεατών βρισκόταν ο πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Μπίρδας ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Συρμούλα Τζήμα και Γεωργία Μπατσαρά, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ολυμπία Αποστόλου, 
ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Πυρινός, η διευθύντρια της ΚΕΠΑ Κατερίνα Γρηγοριάδου κ.α.

Ενορχήστρωση - Διεύθυνση: Πέτρος Ρίστας
Σολίστες: Εύη Σιαμαντά, Μανώλης Χατζημανώλης, Κική Καλαϊτζίδου
Συμμετείχαν: Ορχήστα «Artguitarists» του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, Χορωδία «Μονόγραμμα».


Δείτε φωτογραφίες:






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ