Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρατσιώλης: «Κανείς δεν θα περιοριστεί στον σταθμάρχη, οι ευθύνες είναι πολλαπλές»

Για πολλαπλές ευθύνες έκανε λόγο ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης, ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση δύο πολυτραυματιών, οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία έπειτα από την φονική σύγκρουση των δύο τρένων που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στα Τέμπη.

Ο Βεροιώτης νομικός απηύθυνε έκκληση προς την κυβέρνηση να αποζημιώσει άμεσα τα θύματα αλλά και τους τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν επί σειρά ετών, μέσω του δικαστικού αγώνα. 

«Προφανώς υπάρχουν ευθύνες άνωθεν, ξεκινώντας από την κορυφή της πυραμίδας, δηλαδή την πολιτική ηγεσία, και κατόπιν από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, αλλά και όλων όσων σχετίζονται με την τραγική αυτή κατάσταση. Κανείς δεν θα περιοριστεί στον σταθμάρχη, οι ευθύνες είναι πολλαπλές».

Οι τραυματίες που εκπροσωπεί ο δικηγόρος, βρίσκονται εκτός κινδύνου, ωστόσο φέρουν πολλαπλά τραύματα. Πρόκειται για έναν άνδρα που νοσηλεύεται στη Λάρισα, ηλικίας περίπου 60 ετών, αλλά και για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

«Ήταν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους. Βρίσκονταν στο τρίτο βαγόνι και φέρουν κατάγματα, μώλωπες εκδορές, αλλά και κουβαλούν το ψυχικό τραύμα του σοκ. Προς το παρόν προέχει η υγεία τους και να πάρουν εξιτήριο, κι στη συνέχεια, εντός του μήνα, θα κάνουμε όσα χρειάζεται. Θεωρώ ότι θα πρέπει να κινηθούμε και σε ποινικό επίπεδο, μαζί με συναδέλφους, ώστε να βρεθεί μια οριστική λύση, στο πρόβλημα των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα» κατέληξε.

11 σχόλια:

  1. Ο σταθμάρχης είναι ο άνθρωπος κλειδί. Από κτηνοτρόφος μετά αχθοφόρος και 5 ημέρες πρίν το δυστύχημα (προηγούμενη Παρασκευή) είχε τοποθετηθεί σταθμάρχης Λάρισας.
    Οι εκλογές που έρχονται θα είναι περίεργες. Το πολιτικό κατεστημένο είναι σε αδιέξοδο. Τα βόδια, η ψηφοφόροι, αφού έφαγαν το σανό των θρομβωλίων, πρέπει να πάνε τώρα στις εκλογές έντρομα για να μην έχουν καθαρή πολιτική βούληση.
    Ξυπνήστε επιτέλους. Ο λύκος πρώτα ανακατεύει τα πρόβατα, δημιουργεί πανικό και μετά τα κατασπαράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος κλειδί είναι πάντα ο ψηφοφόρος._

      Διαγραφή
    2. στο αμερικα καποιος απο καουμπουη εγινε σταρ του σινεμα και μετα president
      ειδες να πεφτει κατι ετοιμο απο τον ουρανο?
      πχ.κανας μαστορος?

      Διαγραφή
    3. Οι πρόεδροι εκεί όπως και εδώ είναι γλάστρες, δεν αξίζουν ούτε διαχειριστές πολυκατοικίας.

      Διαγραφή
  2. Οι ευθύνες ξεκινάνε από,
    Τους πολιτικούς διαχρονικά (για αυτό και στις εκλογές που έρχονται θα είναι μεγάλη η αποχή και η ακροδεξιά).
    Τα στελέχη του ΟΣΕ.
    Τα στελέχη της Ιταλικής ιδιωτικής εταιρείας διαχείρισης.
    Τα συνδικαλιστικά στελέχη του Οργανισμού.
    Το σύστημα της δικαιοσύνης.
    Οι μεγαλοεργολάβοι με τις διαπλοκές και τις ενστάσεις.
    Το υπαλληλικό προσωπικό του οργανισμού και της ιδιωτικής εταιρείας (ερασιτεχνικό).
    Οι γύφτοι που για χρόνια κατακλέβουν τον εξοπλισμό και δεν τους πειράζει κανείς.
    Οι αδύναμοι έως ανύπαρκτοι ελεγκτικοί θεσμοί.
    Και τέλος όλοι εμείς που τόσα χρόνια ψηφίζουμε τα ίδια πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...

      Διαγραφή
    2. Έχει δίκιο ο 12.30. Εάν εσύ δεν μπορείς να επιλέξεις ένα από τα σαράντα περίπου κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές και συνεχίζεις να ψηφίζεις αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα, τότε το πρόβλημα είναι δικό σου και θα πρέπει να το κοιτάξεις.

      Διαγραφή
    3. Έχει δίκιο ο 12.30. Εάν εσύ δεν μπορείς να επιλέξεις ένα από τα σαράντα περίπου κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές και συνεχίζεις να ψηφίζεις αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα, τότε το πρόβλημα είναι δικό σου και θα πρέπει να το κοιτάξεις.
      EΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ...ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΛΕΩ

      Διαγραφή
    4. Για να μάθετε να ψηφίσετε.
      Όταν μπαίνεις στην αίθουσα και παίρνεις τα ψηφοδέλτια σου δίνουν όσα είναι και τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές αλλά σου δίνουν και ένα ακόμα το Λευκό ψηφοδέλτιο. Επομένως και αυτό είναι αναγνωρισμένο και νόμιμο. Όποιος λοιπόν δεν εκφράζεται από κάποιο κόμμα ψηφίζει Λευκό. Αν λοιπόν η κάλπη βγάλει ένα μεγάλο ποσοστό Λευκά να είστε σίγουροι ότι θα είναι προσβολή για όλα τα κόμματα, διότι θα φανεί ότι ο κόσμος δεν τα εμπιστεύεται. Θα είναι μια συμαντική και ταυτόχρονα δυσάρεστη εξέλιξη για την Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία με το αντίστοιχο αντίκτυπο στην ΕΕ και στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα είναι ίσως πιο πιεστικό - εξευτελιστικό από οποιαδήποτε διαδήλωση και γκάλοπ διότι θα είναι επίσημο και αδιαμφισβήτητο.
      Επομένως υπάρχει λύση.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ