Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος τα μέτρα για τον κορωνοϊό


Η δήλωση του Υπουργού Υγείας
Την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό εισηγήθηκε στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Συγκεκριμένα, εισηγήθηκε την άρση του μέτρου της μάσκας, με εξαίρεση τα τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. 

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Υγείας:

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων το Υπουργείο Υγείας εισηγήθηκε την άρση των μέτρων που ισχύουν έναντι της Covid-19 με εξαίρεση στις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η εισήγηση έγινε αποδεκτή από την Επιτροπή και αναμένεται η άρση των μέτρων.

Παραμένει ωστόσο η ανάγκη προστασίας ευάλωτων ομάδων έναντι της Covid-19 και για το λόγο αυτό συνιστάται η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, ο επικαιροποιημένος εμβολιασμός και η λήψη αντιικής θεραπείας για όσους νοσούν».

5 σχόλια:

  1. ---telika ti itan i Corona ke pos perase ??? anarotithikate ??vlax ..ke paravlax..o allos me 4 embola pali coronatos vretike.Ke ego den ekana kanena embolo $ zito i orthoxia $ poso malak..oi. imaste i ellinares. Perimena kati alo apo tus Greek ..na xesikothun..ala afti perimenan san tus Germanus tin epomeni entoli apo epano..greetings me katevasmena aftia... eeeftixos fovitikame poly...ke tin xeperasame tin corona beer...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία. Τώρα αναμένουμε από τον υπουργό να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τις παρενέργειες του εμβολιασμού και να υποστηρίξει τα θύματα των παρενεργειών αυτών στις διεκδικήσεις τους κατά των φαρμακευτικών εταιριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ρατσιστικά και τιμωρειτικά ραπίντ τεστ που κάνουμε μία φορά την εβδομάδα εμείς που δεν γίναμε δούλοι, θα κρατηθούν? Α, να χαθείτε με την λεπρή ψυχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααρε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ολοι ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους όμως τα θέλουν, Στέλνει ειδοποιήσεις η ΑΑΔΕ για την καταβολή και με προσαύξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ