Quantcast

http://picasion.com/

Την Ισπανία επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Τρικάλων

Το Hμερήσιο Γυμνάσιο Τρικάλων του νομού Hμαθίας στα πλαίσια της εκπαιδευτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έλαβε για πρώτη φορά ευρωπαϊκή χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Erasmus+/ΚΑ1. To σχολείο μας συμμετέχει από το σχολικό έτος 2021-2022 στο Erasmus KA1 με το πρόγραμμα που έχει τίτλο:

“Ας διδάξουμε διαφορετικά απαντώντας στις νέες προκλήσεις”

Η ομάδας αποστολής αντιπροσώπευσε την Ελλάδα στην πόλη Alcalá de Henares της Ισπανίας και αποτελούνταν από πέντε εκπαιδευτικούς του σχολείου: Χάνδρου Κυριακή Αγγλικής Φιλολογίας και Διευθύντρια του Γυμνασίου Τρικάλων Hμαθίας, Βαφειάδου Χρυσούλα-Αικατερίνη Γαλλικής Φιλολογίας, Καρακίτσου Ελένη Φιλόλογος, Τσιάμη Σοφία Φιλόλογος, Καλιάνη Στεφανία Θεολόγος οι οποίοι, μαζί με συναδέλφους από την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Γαλλία, επιμορφώθηκαν σε νέες ψηφιακές μεθόδους διδασκαλίας ανταλλάσοντας νέες χρήσιμες μεθόδους και ψηφιακά εργαλεία.

Ο τίτλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου ήταν “Technology into the Classroom – Gamification in Education” με διοργανωτή τον οργανισμό CERVANTES TRAINING. Η επιμόρφωση διήρκησε από 20 έως και 24 Μαρτίου 2023.

Θα ακολουθήσει η διάχυση των νέων πρακτικών και μεθόδων τόσο στα πλαίσια της σχολικής μονάδας όσο και σε τοπικούς φορείς και άλλες σχολικές μονάδες.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ