Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Σε απεργιακό κλοιό η Βέροια - Δείτε τι γίνεται στην Πλατεία Δημαρχείου

Σε εξέλιξη είναι η 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και στην οποία συμμετέχουν ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, ΠΝΟ, πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητές, φορείς και πολιτικά κόμματα. Η απεργιακή κινητοποίηση στη Βέροια κορυφώνεται αυτήν την ώρα στην Πλατεία Δημαρχείου.

Εκεί έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος με βασικό αίτημα, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και την απώλεια τουλάχιστον 57 ανθρώπων, να αποδοθεί δικαιοσύνη, και σύνθημα «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, οι ζωές μας έχουν αξία».

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση του veriotis.gr.











14 σχόλια:

  1. Ένα τραγικό γεγονός που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, καθώς και την φωτιά στο Μάτι,που κάηκαν και συμπολίτες μας,δεν είδα αυτούς τους ΚΟΚΚΊΝΟΥΣ να ζητούν μία συγνώμη και να παραιτούνται όταν ήταν κυβέρνηση δεν είχαν ευθύνες,κάνουν τόσο ΝΤΟΡΟ τωωωωωωρα, γιατί εεεεεεε...οι ίδιοι και οι ίδιοι βαρεθηκαμε να τους βλέπουμε στην πλατεία δημαρχείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΩ ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;;ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΟΣΩΝ ΨΥΧΩΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο που συνεβη στο Ματι ηταν το ιδιο τραγικο και καταστροφικο αλλα ειχε σημαντικες διαφορες κυριως στο ειδος και την "πρόκληση" του κακου. ισως ο μονος λογος να γινουν διαδηλώσεις κατα του κρατους τοτε ηταν για την ανοχη του κρατους στην αναρχη δομηση της περιοχης.

      Διαγραφή
  3. της αριστεράς και της προόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος ξεχνά τα εγκλήματα των προηγούμενων είναι κι αυτός συνένοχος διαχρονικά πασοκ , νδ και σύριζα εντολοδόχοι του αφανισμού του ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιος βγαίνει στους δρόμους να διαδηλώσει για την κατάντια (και) στους σιδηροδρόμους, και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ,είναι ,η υποκριτής, η, βλάκας.

    Υποκριτής, δεν είναι τόσο κακό, λέω εγώ.................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάνε οι ειδικοί επί του καναπέως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ.ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι τους ψευτοαριστεροι βολεμενοι στο δημόσιο που ώσπου να μπούνε φιλούσαν κατουριμενες ποδιές...και μόλις μπούνε το μυαλό τους είναι σε πορείες και απεργίες... στείλτε τους στο σπίτι τους και ας κάνουν αυτοί δουλειές και επιχειρήσεις για να μας δίνουν 3000 ευρώ μισθό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα θα σε δινουν 600 -700€ γιατι εχεις πολυ... μυαλο!

      Διαγραφή
    2. εγώ δεν χρειάζομαι μισθό γιατί τα βγάζω μόνος μου και δεν περιμένω σαν εσένα τεμπελχανα να βάλουν άλλοι λεφτά για να κάνουν δουλειές και να έχω απαιτήσεις και δικαιώματα μόνο...

      Διαγραφή
  9. Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να διώξει την πιο ανίκανη και τυχοδιωκτική κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.Για όσους δεν το καταλαβαίνουν δικό τους πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ