Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρε Νetflix ποιος Παπακαλιάτης; Πάρε τα δικαιώματα της ΕΠΟ να χτυπήσεις 90% τηλεθέαση

Kataskopos speaking

Πω, πω, σε τι ποδοσφαιρικό κόσμο ζούμε ρε φίλε; Το πρωτάθλημα μας έχει γίνει διαστημικό. Παρακαλούθησα την συνάντηση των Big-4 και έπαθα πλάκα! Σε μια αίθουσα μαζεύτηκαν Μαρινάκης, Καραπαπάς, Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος και Μπέος. 

Όλα τα όμορφα λουλούδια. Καταλαβαίνεις τι έγινε εκεί. Ρε Νetflix, ποιος Παπακαλιάτης και πράσινα άλογα; Πάρε επιτέλους τα δικαιώματα της Super League και χτύπα 90% τηλεθέαση. Φαντάσου να μπορούσαμε να δούμε αυτό το ματσάκι.

Μπαίνει ο Βαγγέλας στην ΕΠΟ, με ύφος χιλίων καρδιναλίων και βρίζει σε απευθείας σύνδεση τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως όλα τα σκ@τ@ είναι μαζί μαζεμένα. Καλά θα πάει κι αυτό σκέφτηκα. Λίγο αργότερα, πήγε ο Καραπαπάς και πέταξε μια φούστα στα μούτρα του Μπαλτάκου. Τι ζούμε Θεέ μου αναρωτήθηκα; Μετά, ο Μπέος σηκώθηκε και έφυγε λέγοντας πως φοβάται πως θα χυθεί αίμα, την ώρα που ο Τίγρης κράζει όσους μιλάνε Αγγλικά γιατί συμπεριφέρονται σαν λόρδοι και αφήνει υπονοούμενα για την Μαντάμ Μάτα Χάρι (ποια είναι αυτή ρε μάγκες και τι ρόλο βαράει;)

Γελάνε και τα τσιμέντα με την κατάντια μας! Αυτοί εκεί δεν πήγαν να φτιάξουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αλλά για να το χαλάσουν! Ζούμε μια τρέλα και γουστάρουμε κιόλας. Αλλά αυτοί είστε που λέει και ο Κουτσούμπας!

Θέλω όμως να πω την αλήθεια. Χωρίς ίχνος ντροπής το ομολογώ! Θα πλήρωνα και 100 ευρώ εισιτηριάκι για να δω αυτό το ματσάκι στα γραφεία της ΕΠΟ. Ποιος από εσάς δεν θα ήθελε να είναι σε μια γωνιά και να δει τους Μμμμμπροέδρους να σφάζονται. Προτιμώ να απολαύσω το ντέρμπι μεταξύ Τίγρη και Μαρινάκη, από το να βλέπω Μάνταλους και Κουρμπέληδες. Ζούμε το ωραιότερο πρωτάθλημα στον κόσμο! Ποια Premier League και βλακείες. Εδώ παίζεται η πραγματική μπαλίτσα.


1 σχόλιο:

  1. φημισμένη κατάσκοπος στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο\
    και πολυ πολυ κουκλαρα
    η ματα χαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ