Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτάσαμε την Άνοιξη στον ροζ κάμπο της Βέροιας


Με μεγάλη συμμετοχή ο περίπατος στις ανθισμένες ροδακινιές
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, έγινε το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 ο περίπατος στις ανθισμένες ροδακινιές που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, στο πλαίσιο των δράσεων που στόχο έχουν την ανάδειξη και τη βιωματική εμπειρία του φαινομένου.


Μια υπέροχη, ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη ημέρα η Κυριακή της δράσης και άνθρωποι όλων των ηλικιών, γονείς με τα μωρά τους στα καρότσια, μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, ηλικιωμένοι, μικρές και μεγάλες παρέες Βεροιωτών αλλά και πολλών επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, έδωσαν ραντεβού στο πάρκο της Ελιάς, με σκοπό να περπατήσουν στον κάμπο της Βέροιας, όπου βρίσκεται σε έξαρση η Ανθοφορία των Ανθισμένων Ροδακινιών.

Οι εθελοντές του ΤΟΒ, οδήγησαν τους περιπατητές ανάμεσα στα ολάνθιστα ροζ χωράφια, μια ανάσα από το κέντρο της Βέροιας, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν τα δέντρα και να ακούσουν μελωδίες και στίχους της Άνοιξης, ξαποσταίνοντας κάτω από τα κλαδιά τους. Μια δράση, που σε συνδυασμό με την ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές (δείτε εδώ σχετικά), κερδίζει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, κάνοντας το φαινόμενο των ανθισμένων ροδακινών γνωστό σε όλο τον κόσμο μέσα από τις χιλιάδες φωτογραφίες που ταξιδεύουν μέσω των social media.

Δείτε φωτογραφίες (φωτο: Παύλος Τσανακτσίδης)























3 σχόλια:

  1. Τελικά ο κόσμος παρόλα όσα συμβαίνουν παραμένει ρομαντικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που διοργανώνουν τον περίπατο αυτό, δεν ξέρουν ότι όλος ο κάμπος είναι φορτωμένος με φυτοφάρμακα, λιπάσματα και χημικά δηλητήρια; Καί κουβαλάνε και τα παιδάκια μέσα στα ραντίσματα. ΠΡΟΣΟΧΉ θέλει ΜΕΓΆΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...επισης , ειναι και η τρυπα του οζοντος και η νοσος των πτηνων ...!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ