Quantcast

http://picasion.com/

Με μεγάλη συμμετοχή και άπειρα φωτογραφικά κλικ η ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές


Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ανοιξιάτικο καιρό και πολύ καλή διάθεση, διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 η ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές, που διοργανώνει ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας.

Μια βόλτα με ποδήλατα στην καρδιά του κάμπου της Βέροιας, που την εποχή αυτή μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα. Η εκκίνηση δόθηκε από το πάρκο της Ελιάς, με ποδηλάτες κάθε ηλικίας, να ακολουθούν μια διαδρομή 17 χιλιομέτρων ανάμεσα στις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές τα χωριά Άμμος, Κουλούρα και Μέσση, ενώ για τους πιο θαρραλαίους, υπήρχε και ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 43 χιλιομέτρων, προς το φράγμα, τις τεχνητές λίμνες και τα στενά του Αλιάκμονα.



Την ίδια ώρα διοργανώθηκε και περίπατος στις ανθισμένες ροδακινιές, στην οποία συμμετείχε πολύς κόσμος, όλων των ηλικιών, μικρές και μεγάλες παρέες, άνθρωποι με τα κατοικίδιά τους, γονείς με καρότσια κτλ, που απόλαυσαν μια υπέροχη βόλτα ανάμεσα στα ανθισμένα ροζ χωράφια αλλά και διάφορα δρώμενα, μουσικές και ποίηση, που ετοίμασαν οι άνθρωποι του ΤΟΒ.




Περισσότεροι από 200 ποδηλάτες και περιπατητές, επισκέπτες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, απόλαυσαν τις δράσεις του Τουριστικού Ομίλου, έβγαλαν εκατοντάδες φωτογραφίες που ήδη ταξιδεύουν μέσω των social media σε όλο τον κόσμο αλλά και άλλες που κάποιοι... φυλάνε για τον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές, που τρέχει από χθες έως και τις 4 Απριλίου.


Το μεσημέρι το πρόγραμμα είχε περιήγηση στην πόλη της Βέροιας, με τους εθελοντές του ΤΟΒ να ξεναγούν τους επισκέπτες -και όχι μόνο- στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης μας. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο δράσεων του ΤΟΒ για τις ανθισμένες ροδακινιές, με την πόλη μας να γεμίζει επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες (φωτογραφίες Γιάννης Ζιώρης):














































11 σχόλια:

  1. ελαφρυδες κανονικοι με 0 προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά είσαι παιδάκι της 1ης Δημοτικού.
      Εάν δεν είσαι, ξεκίνα το σχολείο από την αρχή. Θα σε βοηθήσει.

      Διαγραφή
    2. αν ημουν παιδακι 1ης δημοτικου δεν θα ηξερα γραμματικη αμορφωτε/η… πηγες χθες βολτα χωρις σελα και σημερα μπηκες στον βεροιωτη να δεις τα σχολια ελαφρια γιορτη

      Διαγραφή
  2. Για φωτογραφίες και καινούρια ρούχα όλοι πρωτοιΣε ένα μήνα που θα χρειαστούν εργατικά χέρια θα έχει και ζεστη να δούμε που θα κρυφτούν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα χρόνια ζούμε στον κάμπο, τώρα αντιλήφθηκαν ότι αυτή την περίοδο ανθίζουν οι ροδακινιές;; Έλεος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη μέρα και υπέροχη βόλτα,στο αραίωμα και στο μάζεμα δεν θα έρθω αλλά όταν θα πληρώνεστε από τα ροδάκινα σας τότε θα έρθω, γιατί είμαι καθαρίστρια και βγήκα μια βόλτα,όταν καθαρίζω εσείς έρχεστε να να βοηθήσετε,εγώ δουλεύω όλο τον χρόνο, εσείς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον ΤΟΒ , μπράβο σε όλους , όλες & παιδιά , για εκδρομές όλοι μας είμαστε πρώτοι , καλό θα είναι όταν θα υπάρχει παραγωγή να κατέβουν ξανά , να τους δώσουν κανένα ροδάκινο τα αδέλφια μας , οι Αιγύπτιοι , σας ευχαριστώ και του χρόνου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς προχθές ειρονευοσασταν τους αγρότες ότι κλείνουν δρόμους δεν εργάζονται και ζουν με αποζημιώσεις Τώρα πεινασατε και ζητάτε προβολή στον κάμπο Εκμεταλευεστε και τα παιδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως τα χωράφια ανθισμένα η μη δεν είναι τα καλύτερα μέρη για βόλτα.Μάλλον για δουλειά προσφέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν Και ο μήνας έχει 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ