Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκίνηση, περηφάνεια και θερμό χειροκρότημα στην παρέλαση Συλλόγων, Ερυθρού Σταυρού, Μπάντας και Προσκόπων


Την παρέλαση της 25η Μαρτίου στη Βέροια, άνοιξε, όπως κάθε φορά, η μπάντα του δήμου, που στόλισε ηχητικά την παρέλαση με εμβατήρια και οι γυναίκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ακολούθησαν, φορώντας τις στολές τους, οι πολιτιστικοί, αθλητικοί και άλλοι Σύλλογοι της Βέροιας, ενώ με το πέρας της μαθητικής παρέλασης, σειρά είχαν οι Πρόσκοποι της Βέροιας και ο Ελληνικός Στρατός που κέρδισε επάξια, όπως κάε φορά, το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Πόντιοι, Μικρασιάτες, Κρητικοί, Θρακιώτες, Βλάχοι, το Λύκειο Ελληνίδων, ο Τρίλοφος, με τις εντυπωσιακές τους στολές αλλά και αθλητικοί σύλλογοι με την επίσημη αθλητική τους εμφάνιση, κέρδισαν θερμό χειροκρότημα, ειδικά τα πολύ μικρά τους μέλη, άλλα περπατώντας και άλλα στις αγκαλιές των γονιών τους.

Συγκινητική στιγμή, η παρέλαση του ΜΑμΑ, που άνοιξε την παρέλαση των συλλόγων, κατεβαίνοντας την Μητροπόλεως με τα παιδιά και μαμάδες του συλλόγου και μια μεγάλη ελληνική σημαία. 

Δείτε φωτογραφίες:



































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ