Quantcast

http://picasion.com/

Μήνυμα Τσαβδαρίδη για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Aπό τον Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η σημερινή διπλή εορτή της επετείου της ελληνικής Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου έχει διττό μήνυμα.

Από τη μια, διδάσκει ότι το μεγαλείο των Ελλήνων δεν έσβησε ποτέ μέσα στον χρόνο, παρά τα 400 σκοτεινά χρόνια σκλαβιάς από τον Οθωμανό δυνάστη καθώς και ότι ο ηρωισμός των Ελλήνων θα στέκει αιώνιο εμπόδιο απέναντι σε κάθε επίβουλο.

Από την άλλη, η σημερινή διπλή εορτή διδάσκει, ότι κανένα κατόρθωμα, όσο μεγάλο και αν είναι και όσο και αν στηρίζεται στη δικαιοσύνη, στον λαμπρό πολιτισμό, στις αρχές και στις αξίες των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δεν είναι εφικτό χωρίς Πίστη και βοήθεια Θεού.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους του Έλληνες χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία, με δύναμη και προκοπή και με την ευλογία της Παναγίας να μας βοηθάει και να μας σκέπει».

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ