Quantcast

http://picasion.com/

Πάλι έχασες ρε Βέροια; Ήττα με 2-1 από τον Ηρακλή Λάρισας και κίνδυνος για υποβιβασμό

Για ακόμη μια φορά στην πλευρά των ηττημένων ήταν η Βέροια, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC Arena, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με κλικ εδώ...

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Βέροια, αν και τα πρώτα λεπτά βρήκαν τον Ηρακλή Λάρισας πιο ενεργητικό. Η “Βασίλισσα” ήταν αυτή που προηγήθηκε στην πρώτη τελική της στο 7ο λεπτό, με σουτ του Ιωάννου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το γκολ έδωσε “φτερά” στη Βέροια, η οποία είχε ακόμη μια τελική στο 10′ με τον Μπουόλι και πάλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής να σουτάρει, αλλά η μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Φαρμάκη.

Η Βέροια συνέχισε να έχει μια ελαφρά υπεροχή και απειλούσε τους Θεσσαλούς κυρίως από στημένες φάσεις.

Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 25ο λεπτό, με κεφαλιά του Κέρη, η οποία κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βενετικίδη.

Το κακό δεν άργησε να γίνει και ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 27′. Μια σέντρα από τα δεξιά της επίθεσης των γηπεδούχων στην “καρδιά” της μεγάλης περιοχής βρήκε τον Περδίκη τοποθετημένο σε λανθασμένη θέση και με το χέρι του έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Εύστοχα εκτέλεσε ο Κάσας.

Στη συνέχεια επήλθε ισορροπία, με τους Λαρισαίους, ωστόσο, να κρατούν λίγη περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Αν και συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό το ημίχρονο, η Βέροια “αυτοκτόνησε” και σε μια φάση αδράνειας στην άμυνά είδε το σκορ να ανατρέπεται στο 47ο λεπτό… το χειρότερο χρονικά σημείο. Ο Κέρη ήταν ο σκόρερ με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στην δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν και πάλι πιο επιθετικά και είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 50′, με φοβερή ατομική ενέργεια και σουτ του Τασιούλη έξω από την περιοχή.

“Ζαλισμένη” η Βέροια από την ανατροπή δεν κατάφερνε να βγει στην επίθεση και αντιθέτως κινδύνεψε να δεχθεί και τρίτο γκολ με δύο σουτ στο 54′, στα οποία χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Βενετικίδη. Επόμενη τελική και πάλι για τον Ηρακλή και τον Λίταινα που σούταρε ψηλά από την εστία στο 58′.

Η πρώτη τελική της “Βασίλισσας” στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 62′ με ένα πολύ φιλόδοξο σουτ του Περδίκη 30+ μέτρα και το οποίο φυσικά κατέληξε άουτ.

Άμεσα απάντησαν οι Θεσσαλοί, με απευθείας μακρινή εκτέλεση φάουλ του Λόπεζ, η οποία δεν ανησύχησε τον Βενετικίδη.

Οι γηπεδούχοι “άγγιξαν” το 3-1 και στο 71′ με ατομική ενέργεια του Λόπεζ από τα δεξιά, ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βενετικίδη, κατευθύνθηκε προς την εστία και εκεί απομάκρυναν οι αμυντικοί της Βέροιας.

Κάποια αδιάφορα σουτ, κυρίως από στημένα, ήταν το μόνο που είχε να επιδείξει η “Βασίλισσα” σε αυτό το διάστημα.

Τελικό σκορ 2-1 για τον Ηρακλή Λάρισας, χωρίς περαιτέρω συγκινήσεις και με τον Περδίκη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στις καθυστερήσεις…

Ηρακλής Λάρισας (ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ):
ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ (ΛΕΣΑΪ 65′), ΛΟΠΕΖ (ΣΥΡΕΓΓΕΛΑΣ 92′), ΚΕΡΗ (ΜΠΑΜΠΗΣ 85′), ΛΙΤΑΙΝΑΣ, ΚΑΣΑΣ (ΜΠΟΣΙΟ 92′).

Βέροιας (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ):
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΜΟΥΧΑΛΗΣ 79′), ΜΠΛΕΤΣΑΣ (ΜΠΑΙΝΤΟΥ 79′), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 60′), ΚΑΨΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΓΙΟΥΚΙΟΥΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ (ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ 60′), ΣΤΙΚΑΣ.

38 σχόλια:

  1. Φυσιολογικό αποτέλεσμα βάση εικόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να συνοψισουμε την ομαδα τη διελυσαν αυτοι που εμπιστευτηκαν αυτους τους ανιδεους γιαλαντζι παραγοντες και με τη σειρα τους αυτοι που εφεραν αυτους τους ακαταλληλους ποδοσφαιριστες να παιξουν σε μια ιστορικη ομαδα. ολα τα αλλα ειναι ανευ σημασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι που πουλησαν την ανοδο περυσι αυτοι την ριχνουν κιολας

      Διαγραφή
    2. Εσύ κάτι ξέρεις κ δε μιλάς....

      Διαγραφή
  3. Το ΔΣ είναι μόνο για το ΕΦΕ για ψήφους και για να δηλώνουν κάποιοι επιχειρηματίας οτι ειναι στην ομάδα χωρίς να βάζουν €€€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Akomi prolawenete na paretithite. Kanate xorio t veria. Prodledros k olo to sinapantema sto apospasma. Oi pextes afto borun afto pezun. Nistiko arkudi ti na kani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο την αρχη της χρονιας βλέπουμε μια διοικηση χωρισμενη στα δυο να βγαζει ανακοινωσεις με ρυθμους και περιεχομενο επιπεδου Αλεξη Κουγια. Ενα διαρκες κουτσομπολιο μια γκρινια και μια προσπαθεια να φορτωθουν ευθυνες αλλου απο εκει που αναλογουν με σκοπο να απροπροσανατολιστει η κοινη γνωμη. η εικονα της ομαδας ειναι αποκαρδιωτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχεδιο ειναι οργανωμενο. Σφυριζουμε αδιαφορα κι αφηνουμε τα παντα να τα φορτωθει αλλος σακος του μποξ. Στο σχεδιο υπάρχουν και συνεργοι βεβαιως. Αθλητικογραφοι μανατζαραιοι που δεν πααρδεχονται οτι ειναι μανατζαραιοι κτλ

      Διαγραφή
  6. Όταν μια ομάδα δεν έχει αρχή ( διοίκηση) μέση ( ποδοσφαιριστές) τέλος ( φιλάθλους) δεν έχει καμία τύχη σε επαγγελματικές κατηγορίες.για αυτό μην μιλάτε όσοι βάλουν λεφτά θα μιλάνε είπε κάποιος ο οποίος εκληπαρει τώρα τον κόσμο για ενα εισιτήριο. Αυτά έχει η έπαρση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα σωστά φίλος.τωρα απομένει η διαλύσει της βασίλισσας

      Διαγραφή
    2. απαραδεκτη ατακα. Τα εχει φορτωσει ολα σε αλλους για να βγει λαδι. Ζυγωνει η ωρα. Για χαζους μας περνανε.

      Διαγραφή
    3. Τι λες ρε φίλε; Η Βέροια δεν έχει κόσμο που είναι στις 5 λαοφιλέστερες ομάδες τις επαρχίας; Αμάν πια με τον κάθε άσχετο που δεν είναι και από την Βέροια!

      Διαγραφή
    4. Καταρχην φιλε κανεις λαθως απο το 1985 ακολουθω την ομαδα επι μπατακη το 85 10 χρονων παιδακι μεχρι που ανελαβε ο κρεατεμποραε μια ζωη σε ολα τα γυπεδα . Τωρα για το λαοφιλεστερη αστο μια ζωη χωρης κοσμο θημαμαι την ομαδα εκτος απο φιεστες τυπου βολου λαο εχει η λαρισα απο επαρχια ολοι η αλλη αστα βραστα .περση πηγενε για ανοδο η ομαδα και στο γυπεδο ειχε max 800 ατομα

      Διαγραφή
    5. Καλά σε άλλη πόλη μένεις; Η Βέροια μια ζωή έκοβε τα περισσότερα εισιτήρια από όλες της επαρχιακές. Η άλλες ομάδες τις επαρχίας δεν είχαν ποτέ κόσμο πλην της Βέροιας και κάποιον άλλον ελάχιστων ομάδων. Και πέρσι υπήρχαν μέτρα για τον Κορωνοϊό. Μόλις φύγαν τα μέτρα 7.000 κόσμος είταν στο γήπεδο. Η Λάρισα πέρσι δεν είχε ούτε τους μισούς από αυτούς που πήγαιναν στη Βέροια.

      Διαγραφή
    6. Καλά φιλαράκι μάλλον εσύ μένεις σε άλλη πόλη το γήπεδο παίρνει 6000 κόσμο τιγκα όλη καθούμενα και στα πέταλα και εσυ έβλεπες 7000 κόσμο τι να πω 8000 ειχε οταν κρεμομασταν σαν τσαμπια απο τα καγκελα

      Διαγραφή
    7. Ρε συ φίλε 7.000 κόσμο χωράει το γήπεδο. Παλιά που δεν είχε και καρέκλες είχανε μπει και 12.000 σε έναν αγώνα.

      Διαγραφή
  7. Ο καρποφόρος θα κανονίσει. Ζαρζαβάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ομάδα πέρυσι κάηκε. Ο Μπίκας εύκολα παράτησε την ομάδα.Σήμερα τα παιδιά έδειξαν ότι τόσο μπορούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Next game,Παμε στην αριδαια λιγα χιλιομετρα εκει κοντα τα λουτρα ποζαρ για spa και στην ορμα για καλο φαγητο.
    Σοφιανος ρηγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παλι χασαμε
    γιατι χασαμε αφου μπορουσαμε να τους στειλουμε νανινανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτα που βλέπουμε ειναι η κορυφη του παγοβουνου. Εαν μαθευτουν τα οσα συμβαινουν ή εχουν συμβει καποιοι θα αλλαξουν πολη. Το εχουν ξανακανει στο παρελθον βεβαια δεν ιδρωνει το αυτι τους αλλα εδω εγινα σημεια και τερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε τσακάλια !!! Πως σας έμεινε ο μουντζούρης στα χέρια ρεεεεε. Γυρίστε στα χωρια σας και αφήστε τη βασίλισσα σ αυτούς που πρέπει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά μη κράζετε στενοχωριέται ο ΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Υπευθυνος Μεταγραφων . Κλαιει η μανα του πελε.

      Διαγραφή
  14. Σας πείραξε και η διαιτησία τάχα … Τρεις φορές αλλάξατε γνώμη ποιον θα ψηφίσετε για πρόεδρο SL 2 . Τι περιμένατε ; Χωριατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως ο Μπηκας έβαλε επίτηδες αυτή την δοικηση ;
    Για να καταστρέψει την ομάδα και να φανεί ότι αυτός ήτανε ο καταλληλότερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε φταίει κανένας . Ο Μπικας φταίει που επέλεξε αυτούς οι οποίοι του έταζαν ότι χωρίς λεφτά θα έτρεχαν την ομάδα πάλι πρωταγωνίστρια …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη ο μπικας παραμυθιαστηκε; τι λες βρε ονειροπαρμενε

      Διαγραφή
  17. Τι έγινε ρε Ζαφείρη;
    Σκ@.ά και στο ποδόσφαιρο; δεν φτάσανε τα άλλα στο βιολογικό ;
    Δύο στα δύο ;
    Και σε κρατάνε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας βγουν να μας πουνε γιατι δεν βγηκαμε περυσι…. για ποιο λογο καναμε μοκο;;; μπεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. το βιολί σου εσύ εμμονικέ

      Διαγραφή
  18. Αν την επομενη αγωνιστικη δε παμε αριδαια και παμε θεσσαλονικη κοντρα στο παοκ ,ωραια, φραπεδακι,μπουγατσα,ψητα σουβλακια σουτζουκακια και κανενα τριγωνακι, ωραια εκδρομη.
    Καπετανιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μήπως πήραμε προπονητή από τα Λίντλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε ολες τις ομαδες λογοδοτει ο τεχνικος διευθυντης εδω σε μας δεν εχει λογοδοτησει ποτε παρα μονο κρυβεται πισω απο τις φημες που διαδιδει για τους συναδελφους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H triplete d d t na paretithune
    Kanan yhn basilisa pelatisa
    O bikas ine sowaros buisness men
    Den asxolite me anousia pragmata
    Den exi anangi t veria na gini diasimos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξερουμε ξερουμε ο Τρουπκος φταει για ολα χαχαχαχαχα σα δε ντρεπεστε λιγο αντε καντε την αυτοκριτικη σας και σωστε την ομαδα γιατι δε θα σωζει τιποτα τον Μαη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ