Quantcast

http://picasion.com/

Η Ημαθιώτισσα που τρέλανε την Καινούργιου: «Παντρεύομαι τον εαυτό μου»

Μία ευχάριστη έκπληξη για την Κατερίνα Καινούργιου είχε ετοιμάσει η Τραϊάνα Ανανία, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Ημαθιώτισσα ηθοποιός, με αφορμή το νέο της τραγούδι και video clip, εμφανίστηκε στο πλατό ντυμένη νύφη, φέρνοντας μαζί της και… δώρα!

«Είσαι η πιο εντυπωσιακή καλεσμένη που έχει έρθει. Γιατί με νυφικό;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με την Τραϊάνα Ανανία να της απαντά ότι παντρεύεται τον εαυτό της.

«Υπέροχο. να σου πω, σε τέτοια κατάσταση που είμαι, μήπως το κάνω και εγώ, μήπως έχεις τίποτα;», είπε στη συνέχεια γελώντας η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου: Αν περιμένω να με παντρευτεί κανείς, δύσκολα τα πράγματα

«Να παντρευτώ και εγώ τον εαυτό μου; Γιατί αν περιμένω να με παντρευτεί κανένας άλλος, δύσκολα τα πράγματα, δεν ξέρω τι κάνω λάθος», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου με το γνωστό της χιούμορ, με την ηθοποιό να της δίνει ένα δεύτερο νυφικό που έφερε για την ίδια.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε και σχολίασε: «Τι ωραίο νυφικό είναι αυτό; Είναι στο στιλ μου και χωράει και το στήθος. Μήπως πάω και το βάλω; Υπέροχο είναι»

«Μου είχε πει κάτι η γιαγιά μου, δεν θα το πω δημόσια, και από τότε, παρόλο που έχω βάλει νυφικά σε φωτογραφίσεις, δεν ξαναέβαλα νυφικό. Είναι κάτι δικό μας, οικογενειακό», αποκάλυψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

«Με το που άρχισα να βάζω τα νυφικά για το video clip μου, θέλω να γίνω νύφη. Νομίζω ότι θέλω να γίνω νύφη για το νυφικό. Θέλω να κάνω πολλούς γάμους, για να βάλω πολλά νυφικά», είπε από την πλευρά της η Τραϊάνα Ανανία ντυμένη νύφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ