Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παίκτης της Βέροιας φόρεσε την φανέλα της Εθνικής

Με την Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Βέροιας Χρήστος Μπελεβώνης. Πιο συγκεκριμένα πέρασε ως αλλαγή στη ημίχρονο στο φιλικό της Εθνικής κόντρα στην Ουγγαρία στη θέση του συνονόματου Τζόλη, ο οποίος αγωνίζεται στην αγγλική Νόριτς.

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε 1-0 από την Ουγγαρία στο “Γεώργιος Καμάρας”. Το φιλικό ήταν ένα δυνατό τεστ για τον επίσημο αγώνα με τη Λευκορωσία στις 28/03 (17:00) στο ίδιο Γήπεδο. Η Ελλάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος.

Ελλάδα: Τζολάκης (46΄ Μπαλωμένος), Τουρκοχωρίτης (46΄ Κατσουλίδης), Κίτσος (46΄ Αποστολόπουλος, 77΄ Τρούμπουλος), Παναγιώτου (46΄ Χρυσόπουλος), Μεταξάς (46΄ Καραμάνης, 77΄ Κουτεντάκης), Τζόλης (46΄ Μπελεβώνης), Κρυπαράκος (46΄ Ζουγλής), Σουρλής (46΄ Σοφιανός), Κοσίδης (46΄ Τζαβίδας), Λιάτσος (46΄ Σαπουντζής), Κωνσταντόπουλος (46΄ Ασλανίδης).

Ουγγαρία: Χέγκι, Ντεμπρέτσενι, Σάμπο, Ίγινμπορ, Κάτα, Μπάραθ (90+1΄ Στόικα), Νέμεθ (61΄ Σαλάι), Κόκτσιτς (61΄ Χόρβατ), Καλάι (46΄ Κόβακς), Βιτάλις (72΄ Κόβακς), Μπεντζενλάιτερ.

1 σχόλιο:

  1. Ε βεβαια επρεπε να μας φορτωσει ο αρχιμανατζερ ο Τασαλουχιδης τα φρουτα τα αλλοδαπα δε μας κανουν τα δικα μας ταλεντα. Υπαρχουν ταλεντα γυρω μας αρκει να σταματησουν καποιοι να κερδοσκοπουν εις βαρος των ομαδων. Ω ρε που παμεεεεε ρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ