Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορατή από τη Βέροια, η φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της Σίνδου

Ανησυχία και περιέργεια σκόρπισε ένα μεγάλο σύννεφο καπνού που σχηματίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Μαρτίου στον κάμπο της Βέροιας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το deltanews.gr, η φωτιά προκλήθηκε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Σίνδου. Ήταν τόσο μεγάλος ο καπνός, που ήταν ορατός από τη Βέροια, που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα μακρυά από την εστία της φωτιάς. 

Συνολικά επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, προσπαθώντας να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. H φωτιά έκαψε πλαστικά. Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος σε δηλώσεις του συνέστησε στους κατοίκους της Σίνδου και της Χαλάστρας να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα των σπιτιών τους.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, το συγκεκριμένο εργοστάσιο λειτουργούσε πριν από δεκαετίες ως κλωστοϋφαντουργία και επρόκειτο να κατεδαφιστεί, ενώ μέσα είχε υλικά ανακύκλωσης, νάιλον, χαρτιά και άλλα εύφλεκτα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ