Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Στηβ Παπαδόπουλος θυμάται...

Ένδοξες εποχές για τον αθλητισμό της Βέροιας, που ο Στηβ Παπαδόπουλος ξαναφέρνει στις μνήμες μας. Επτά χρόνια πέρασαν από το ιστορικό “νταμπλ” του Φιλίππου Βέροιας στο χάντμπολ. Τότε που ο τεράστιος Φίλιππος Βέροιας κατακτούσε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο της σεζόν 2015-16, γράφοντας ιστορία.

Αυτό ήταν το 9ο πρωτάθλημα του Φιλίππου και μαζί με τα έξι κύπελλα, έγραψε ιστορία, καθώς ισοφάρισε τα 15 τρόπαια που έχει στο σύνολο του ο Ιωνικός ΝΦ. 

Με αυτές τις δύο καταστήσεις έγινε η ομάδα με τα περισσότερα “νταμπλ” στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει τρία (1991, 2003, 2016) και η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο θρυλικός παίκτης του “Αυτοκράτορα” θυμήθηκε αυτές τις στιγμές και τις έφερε στο μυαλό του κόσμου μέσα από αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πρώτα ήρθε μια ανάρτηση με όλες τις φανέλες που έχει φορέσει με την ομάδα της Βέροιας και την οποία συνόδευε η νοσταλγική λεζάντα: “Οι αναμνήσεις είναι πολλές”.


Έπειτα ήρθε και ένα βίντεο από εκείνη την ιστορική χρονιά. Μια μικρή ανασκόπηση των τελικών Κυπέλλου και Πρωταθλήματος της Handball Premier 2015/2016, που είχε αναρτήσει τότε ο Φίλιππος Βέροιας στον επίσημο λογαριασμό του στο YouTube.

4 σχόλια:

  1. Η ανάσταση θα έρθει μόνο μέσα από το τέννις...ποιο χάντμπολ ρε γατάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ , ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ , Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ !! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
    Με αγαπη ολη η πολη της βεροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ