Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο μας

Το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου έγινε η ορκωμοσία μιας νέας ειδικευόμενης Αναισθησιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Ακρίτα βρέθηκε στο γραφείο του Ηλία Πλιόγκα, όπου και έγινε το τελετουργικό. 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου την καλωσόρισε στην Μονάδα Υγείας και της ευχήθηκε από καρδιάς καλή και δημιουργική θητεία. Πρόκειται μια μια ακόμη σημαντική προσθήκη που θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών της Ημαθίας.


12 σχόλια:

  1. Και πολύ όμορφη συμπληρώνω εγώ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ά ρε Πλιόγκα. Και σπάνια ειδικότητα που έχουμε ανάγκη και όμορφη κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είπαμε...ο δάσκαλος πετάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχαίο 3 διοικητές έχει η Πέλλα Παλικάρια σαν τον Μέγα Αλέξανδρο

      Διαγραφή
  4. Ελλάς το μεγαλείο σου. Οι μισοί από κάτω να σχολιάζουν την εξωτερική εμφάνιση της νέας ιατρού . Δεν θα αλλάξουμε ποτέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια συνάδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το που την ειδα, έπεσα αναισθητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΙΚΕΥΌΜΕΝΗ είναι η κοπέλα δηλαδή μαθαίνει,αναισθησιολογος θα γίνει μόλις πάρει ειδικότητα. Τον αναισθησιολογο που θα την εκπαιδεύσει τον έχουμε?????? Δικό μας ή συνεταιρικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κυβέρνηση τον στηρίζει γιατί και αυτός ήταν υπέρμαχος της κυβερνητικής προπαγάνδας του Covin. Τα'χει δώσει όλα στον μητσοτάκουλα και αυτός τον ανταποδίδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοπελιά, όταν έρθω για αναισθησία σε παρακαλώ μην με βάλεις φάρμακο και μόνο με την ομορφιά σου εγώ θα ζαλιστώ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΜΟΡΦΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΕ ΓΚΡΙ NIKE ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΟΤΟΚΑΛΙ ΚΟΡΔΟΝΙΑ???? ΘΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ