Quantcast

http://picasion.com/

Και ο Λάζαρος στην ποδηλατάδα του Τ.Ο.Β. - Ταξίδεψε στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Με μεγάλη επιτυχία και με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 η ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές, που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης μαζί με την κόρη του! 

Ο Βουλευτής Ημαθίας, άφησε για λίγο τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα και συμμετείχε στην ποδηλατάδα, με φόντο την «ροζ θάλασσα» της Βέροιας. Ευδιάθετος, χαμογελαστός και φορώντας αθλητική περιβολή, πόζαρε μπροστά στο φακό και συνέχισε το όμορφο ταξίδι του στις Ανθισμένες Ροδακινιές.

4 σχόλια:

  1. Θα τα πούμε στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαζαρε ωραία η βόλτα στις ανθισμένες ροδακινιές....αλλά σε λίγες μέρες αυτά τα λουλούδια θα γίνουν ροδάκινα και θα θέλουν αρεωμα και μάζεμα οπότε σφιξτε τα ζωνάρια σάς και βρείτε τρόπους για να έρθουν εργάτες... γιατί αν δεν μαζευτούν τα ροδάκινα ο νομός θα έχει μαύρο χειμώνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πηγε να δει την αεκ στην αγια σοφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίες οι ανθισμένες ροδακινιές για βόλτα με το ποδήλατο αλλά οι αποζημιώσεις για τά ροδάκινα τά περσινά δεν έχουν δοθεί έρχονται και εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ