Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας «μάγεψε» το κοινό της Στέγης

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και προσέφεραν στο κοινό που παραβρέθηκε στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μια βραδιά που θα μνημονεύουν για πάρα πολύ καιρό.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/3) πραγματοποιήθηκε συναυλία του Μουσικού Σχολίου Βέροιας. Οι μουσικοί και οι χορωδοί, ερμήνευσαν διαφόρων ειδών φημισμένα ακούσματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον μοναδικό τρόπο που τα εκτέλεσαν, ταξιδεύοντας τον νου των θεατών.

Δεν «έπεφτε καρφίτσα» στη Στέγη, όπου τα καθίσματα είχαν γεμίσει και αρκετός κόσμος καθόταν όρθιος. Στη συναυλία συμμετείχαν τα μουσικά σύνολα Κιθάρας και η Χορωδία του σχολείου.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν, τα κιθαριστικά σύνολα της Α, Β' και Γ' Γυμνασίου και Α' και Β' Λυκείου, με καθηγητές τους Άρτεμις Παρλαμπά και Γιώργο Γούσιο, το κιθαριστικό σύνολο «Παράλλαξη» με καθηγητή τον Βασίλη Βαλαβάνη, η Ευρωπαϊκή Χορωδία. Στο πιάνο συνόδευσαν η Άννα Κανδυλίδου και η Χρυσή Τιμιάνη και στο φλάουτο η Άννα Παπαδοπούλου

Μεταξύ του κοινού, την συναυλία απήλαυσαν και ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά και Συρμούλα Τζήμα, ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Θανάσης Αλατζόγλου κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ