Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 1ου ΓΕΛ «Εξαρτήσεις: ο ρόλος της οικογένειας»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Εξαρτήσεις: ο ρόλος της οικογένειας» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Βέροιας. Η εκδήλωση διεξήχθη στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας όπου το κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των ομιλητριών.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η κα. Τσερκέζη, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ, ο κ. Σκούπρας, Διευθυντής του 1ου ΓΕ.Λ και ο κ. Τζίμπουλας, εκπρόσωπος του συλλόγου αποφοίτων του 1ου ΓΕ.Λ.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης ήταν χωρισμένο σε δύο παρουσιάσεις με την κα. Χριστίνα Τσολάκη, Ψυχοπαιδαγωγό, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ να αναφέρεται στην «Ουσιοεξάρτηση: ο ρόλος της οικογένειας» ενώ η κα. Φανή Μπασιούρη, Ψυχολόγος του Κέντρου Πρόληψης Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ μίλησε πιο συγκεκριμένα για την «υπερβολική χρήση του διαδικτύου: προτάσεις πρόληψης και αντιμετώπιση».

Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ