Quantcast

http://picasion.com/

Καθήλωσε το κοινό και είχε να διδάξει το ντοκιμαντέρ «Μέρες της λίμνης» στη Στέγη!


Το ενδιαφέρον μεγάλο για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Μέρες της λίμνης» στο φουαγέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Με αφορμή τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού που γιορτάζεται στις 22 Μαρτίου, η Φωτογραφική Ομάδα «ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ» σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας οργάνωσε την δωρεάν και ελεύθερη προβολή του ντοκιμαντέρ «Μέρες της λίμνης» της Πανδώρας Μουρίκη και της Χαράς Φράγκου, το απόγευμα της Τρίτης (21/3).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο φύλακας του Φορέα Διαχείρισης του υδροβιότοπου, κ. Παναγιώτης Χατζηγιαννίδης. Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, ο κ. Χατζηγιαννίδης με την σκηνοθέτη κ. Φράγκου βρέθηκαν μπροστά από το κοινό, όπου έγινε μια διδακτική συζήτηση, με τον κ. Χατζηγιαννίδη να λύνει όλες τις απορίες του κοινού, ενώ εξέφρασε τα παράπονα και τους προβληματισμούς του για τον τρόπο διαχείρισης του υδροβιότοπου και το μέλλον του. Το κοινό από την πλευρά του ήταν αρκετά δραστήριο, αλληλεπιδρώντας ενεργά.

Το ντοκιμαντέρ «Μέρες της λίμνης» έχει βραβευθεί από τη WWF με το βραβείο «Άνθρωπος και περιβάλλον» στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2017.

Δείτε φωτογραφίες:















































5 σχόλια:

  1. Βεροιώτη όταν λες καθήλωσε το κοινό τι εννοείς ;;;
    Μαζί με τον μπουφετζή δεν συμπλήρωναν ούτε ομάδα του μπάσκετ στην αίθουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άλλη με το μπετόνι στο κεφάλι!!!
    χαχχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον Ασλανογλου τον οικολόγο δεν είδα πουθενά, τί δεν ενδιαφέρεται γι αυτά;;; ή δεν προλαβαίνει απο τις πολλές φώτο που έχει εντολή να βγάλει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου εξαντλήσαμε το ενδιαφέρον για την περιοχή μας, τωρα πιάσαμε την Κερκίνη; Και Αμαζόνιο θέλουμε την άλλη φορά. Και Βόλγα την επόμενη. Και Μισισιπή θα έλεγα. Δεν μας σώνει τίποτε ρεεεεε. Καρέκλες, μπλα μπλα και τέχνη. Κοπανιστός αέρας απο όλους μας. Κοιτάξτε ρε την αυλή μας. Ρήμαξε και όλοι σας μούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ