Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Διοικητής της Δομής Προσφύγων στη Βέροια - Δείτε για ποιο λόγο

Ανακατατάξεις θα έχουμε το προσεχές χρονικό διάστημα στην Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας του Δήμου Βέροιας που εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα. Πιο συγκεκριμένα, ο διοικητής Λευτέρης Αβραμόπουλος, αναμένεται στις αρχές Ιουνίου να υποβάλει την παραίτησή του. 

Ο λόγος που τον οδηγεί σ' αυτήν την απόφαση έχει να κάνει με την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος στα Μετέωρα και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα και την στελέχωση του ψηφοδελτίου του. 

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, ποιος ή ποια θα τον αντικαταστήσει, καθώς εκείνη την περίοδο θα πραγματοποιηθούν οι εθνικές εκλογές.

8 σχόλια:

  1. Ακόμη εκεί υπάρχουν λάθρο και τους διατηρούμε ακόμη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν πας να δεις πόσους βόλεψαν εκεί θα καταλάβεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος.Θα ειχε πολυ ενδιαφερον αν δημοσιευοταν μια κατασταση μισθοδοσιας,και μαλιστα ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.............

      Διαγραφή
  3. Άλλος ένας γαλάζιος άριστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ξεκίνησε να λειτουργεί η δομή, μας έλεγαν ότι θα φιλοξενούνται εκεί μόνο οικογένειες Σύριων προσφύγων λόγω πολέμου, για μικρό διάστημα προσωρινά. Τώρα γέμισε και με Αφρικανούς και ότι ράτσα θέλεις που δεν έχουν σχέση με προσφυγιά. Σε λίγο καιρό έχουμε εθνικές και δημοτικές εκλογές κι εκεί θα σας πληρώσουμε για τα Τέμπη, τα ψέματά σας και την πολιτική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θα 'πεί διοικητής , εδώ και χρόνια δεν , μπορώ να το καταλάβω ....μάλλον μοιρασιές , μπορεί κάποιος να μου 'πεί πόσους έχουν εκεί και πόσους υπαλλήλους , βεροιώτη κάνε έρευνα ... να σε παραδεχτώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή με γδέρνει η εφορία, για να παίρνει η χήρα μητέρα μου 385 ευρώ σύνταξη και να συντηρούνται ΄΄δομές΄΄ όπου οι αφρικανοί παίρνουν τετρακόσια €, περιμένοντας χαρωπά να ελληνοποιηθούν. Ό,τι πείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάρη θα μας κάνει να ξεκουμπιστει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ