Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιβλίο της «Ημερολόγιο Ψυχοθεραπείας» παρουσίασε στη Βέροια η Κατερίνα Σιαμπάνη

Πραγματοποιήθηκε η παρουσιάση του βιβλίου «Ημερολόγιο Ψυχοθεραπείας» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας.

Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέως - ψυχολόγου Κατερίνας Σιαμπάνη, το οποίο πραγματεύεται την έννοια της σιωπής στο πλαίσιο των ανθρωπίνων σχέσεων προσεγγίζοντας τα παραπάνω θέματα μέσα από την ψυχοθεραπευτική της ιδιότητα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο απευθύνεται σε ειδικούς της ψυχικής υγείας αλλά και σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την αυτογνωσία και την ψυχολογία. Χωρίς περιττές ορολογίες, σκοπεύει να κάνει τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας προσιτή, ελκυστική, παρακινητική και συναρπαστική για τους αναγνώστες. Οι πηγές συγγραφής του συγκεκριμένου βιβλίου ποικίλουν, µε υλικό όχι µόνο από την ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία, αλλά και από τη µμυθολογία, την τέχνη, τη λογοτεχνία, το θέατρο, τη φιλοσοφία και διάφορες πνευματικές παραδόσεις Ανατολής και Δύσης.

Το βιβλίο αποτελεί ένα µοίρασµα εµπειρίας του κόσµου της ψυχοθεραπείας, έτσι όπως την έχει βιώσει η συγγραφέας ως ψυχοθεραπεύτρια.

Λίγα λόγια για τη Συγγραφέα

Η Κατερίνα Σιαμπάνη, Mcs Συμβουλευτικής ψυχολογίας University of Sheffield, Ψυχοθεραπεύτρια- Εκπαιδεύτρια – Επόπτρια Gestalt, εκπαιδευμένη στην Art-Therapy & Sand Play Therapy Μέλος της EAGT, μέλος της ΕΕΨΓ, κάτοχος ECP, συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Βέροια, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στη ΧΕΝ οργανώνοντας και συντονίζοντας ομάδες συμβουλευτικής αγωγής γονέων για παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας και συμμετέχοντας σε ομάδες εργασίας και Διοικούσες επιτροπές της ΧΕΝ Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκης και της ΧΕΝ Ελλάδος. Επιστημονική συνεργάτης στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών και Συνεργάτης στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας Gestalt Foundation.Παράλληλα ασκεί το επάγγελμα της ψυχοθεραπεύτριας στο ιδιωτικό της γραφείο στην Θεσσαλονίκη: www.ccpsychotherapy.eu










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ