Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια στην εντατική - Το φετινό πρότζεκτ απέτυχε κύριοι!

Kataskopos speaking
Διαφωνώ κάθετα με όσους λένε: «βάλτε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, έτσι ώστε να δώσουμε την μάχη και να τα δούμε όλα μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα». Τι είναι αυτά που λες ρε μπάρμπα; Κι αν η ομάδα μέχρι τότε πέσει κατηγορία; Μετά θα κλαίμε σαν τις χήρες; Αφού βλέπεις ότι εκεί πάει το πράγμα. Έχεις σε 6 ματς, 5 ήττες και είσαι στην ζώνη του υποβιβασμού. Αν δεν πάρεις τώρα δραστικά μέτρα για να αλλάξεις την κατάσταση, τότε πότε;

Φταίει ο Διαμάντης; Φταίει ο Αποστολίδης; Φταίει ο Μπλέτσας; Φταίει ο Τρούπκος ή ο Ματζιαρίδης; Φταίει ο Τσαλουχίδης; Φταίνε οι δημοσιογράφοι; Φταίω εγώ ή εσύ; Ή μήπως φταίει ο Καρακώστας που κουρεύει το χορτάρι; Βάλτε τα κάτω, ρίξτε μπινελίκια ο ένας στον άλλον και πάμε παρακάτω...

Αφυπνιστείτε και λύστε τα προβλήματα της ομάδας και όχι να τα αφήνετε να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Ένας ενδεχόμενος υποβιβασμός θα είναι τραγωδία. Και θα φταίτε όλοι σας! Γιατί όχι μόνο δημιουργήσατε τα προβλήματα, αλλά κυρίως γιατί δεν τα λύσατε. 

Το καταλαβαίνω πως όπου φτωχός κι η μοίρα του, αλλά η Βέροια είναι ένα τόσο δυνατό brand που ακόμα και με αυτά τα λίγα ευρωπουλάκια, δεν νοείται να κινδυνεύει από κάτι χωριά τύπου Ηρακλής Λάρισας. Ήμαρτον δηλαδή... 

Δεν σας κρύβω πως είμαι απαισιόδοξος. Προσωπικά θεωρώ πως αυτός ο προπονητής δεν μπορεί να βοηθήσει τη «Βασίλισσα» να βγει από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει. Δεν μπορείς κύριε Μπαξεβάνε, να προηγείσαι και να σου κάνουν ανατροπή από το ημίχρονο. Μακάρι να κάνω λάθος! Οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν πως παίζουν σε μια από τις 5 κορυφαίες ομάδες του επαρχιακού ποδοσφαίρου. Αν δεν μπορούν να προσφέρουν, στο καλό... 

Πάντως, το φετινό πρότζεκτ, οικονομικής διαχείρισης, να βάλουμε παίκτες από την περιοχή μας και να φτιάξουμε μια εταιρεία λαϊκής βάσης, απέτυχε! Αυτό φαίνεται από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, από την βαθμολογία της ομάδας και την μη συμμετοχή παικτών από τη Βέροια.

23 σχόλια:

  1. Τον τεχνικο διευθυντη να τον αφησουμε εξω απο το καδρο? Τι λετε? Γιατι σε ολα τα σοβαρα σωματεια αυτος αναλαμβανει την ευθυνη πρωτος. Και σε αυτο πρωτοτυπουμε εδω στη Βεροια. Δε βλεπω να τον αναφερετε πουθενα κι ανησυχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος εχει μπαρμα στην κορωνη. Δεν τον αγγιζει τιποτα μαλλον.

      Διαγραφή
  2. Οπως ξερετε να ποσταρετε αρθρα ανωνυμα ετσι να κανετε δημοσιογραφικη ερευνα και να βγαλετε εσεις οι δημοσιογραφοι αυτα που αλλοι μας κρυβουν κυριοι. Εκτός να εξυπηρετειτε κι εσεις σκοπους αλλους. Βγειτε και ρωτηστε τους εμπλεκομενους στην παε τι πραγματικα συμβαινει και μεταφερετε τα λογια τους χωρις σαλτσες. ή ζητειστε συνεντευξη τυπου και καθε κατεργαρης στον παγκο του μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μπικας που ειναι;;; αυτος εχει τις μετοχες… να μας πουν γιατι περυσι δεν πηραμε το ματς στα χαρτια με την λειβαδια οταν χτυπησαν τον παικτη μας… μπεεε

      Διαγραφή
  3. Εταιρειες λαικης βασης μονο στο Σοβιετ. Εδω ειμαστε Δυση. Οταν λες στον κοσμο μονο οποιος πληρωνει θα μιλαει ειναι μια κακη αρχη. Το προτζεκτ με τα δικα μας παιδια απετυχε και φατιει και η διοικηση που κοιταξε να βολεψει παιδια παλαιμαχων αλλα και οι ιδιοι οι παλαιμαχοι που κινησαν γη και ουρανο για να σπρωξουν τα παιδια τους. Παρολα αυτα ας βγουν να μας πουν η Επιτροπη Μεταγραφων που μας λεγανε στην Ελια τι εκανε? Αυτοι δεν ηταν υπευθυνοι? Ακου Επιτροπή μεταγραφων!!!! ποιοι εφερναν παιχτες με ποια κριτιρια και με ποιο σκεπτικο? υπηρχε οφελος προσωπικο -οικονομικο? ολα στο φως κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παραδέχομαι φίλε τα είπες όλα

      Διαγραφή
    2. Tus pextes tus ferane
      H agia triada. D d t. Opios katalaqe katalawe. O kiroos tsaluxidis den exi kamia sxesi me metegrafes. Oi bakalides pu dioikoune na psaxun alu na kanun lezanda. H veria ine istoria. Ke ths istories ths sewomaste pan apo prosopika ofelh

      Διαγραφή
    3. σε ολα τα ποστ το ιδιο θα γραφεις? Λαρωσε

      Διαγραφή
  4. συνεντευξη τυπου με ερωτησεις χωρις εμμονες προς ολους. Και παμε για μια νεα αρχη να σωσουμε οτι μπορουμε να σωσουμε. Συμφωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κοσμος που φετος ενισχυσε την ομαδα με λιγα η πιο πολλα λεφτα οτι μπορεσε ο καθενας εχει δικαιωμα να μαθει τι πραγματικα συμβαινει και ποιος πραγματικα ειναι ο υπευθυνος περα του Μπικα φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μάνατζερ του Καναδά δεν φταίει πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να ρωτήσετε για να Μάθουμε και εμείς τι πραγματικά φταίει φέτος...όλα κάτω από το χαλί μπαίνουν..ο Μπαξεβάνης είναι για ομάδες τύπου Ηρακλής Λάρισας όχι για την Βέροια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εαν θελατε κυριε κατασκοπε να μαθετε αυτα που ρωτατε θα κανατε ερωτησεις στους παραγοντες αλλα μαλλον δε θελετε σας αρεσει να γραφετε αοριστολογιες προς συσκοτιση της πραγματικοτητας αλλα και προς ιδιον σας οφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη μου στεναχωράτε τον Καρποφόρο. Πιπέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι μονο κους κους Κατασκοπε. Ονοματα θελουμε να μας πεις. Ξερεις? Κι αν ξερεις γιατι δε λες και σε μας να μαθουμε? Μην κιτρινιζετε αλλο απο αυτα χορτασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε τις απαντήσεις τις έδωσαν αλλά των διοικούντων τ'αυτί δεν ίδρωσε και για να εξηγήσω πρώτα πρώτα τα είπε ο Μαραγκός ο οποίος ήταν από τους λίγους βεροιωτες που έδιναν ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα και είπε κάποια πράγματα φεύγοντας αλλά κανείς δεν άκουσε μετά ήρθε και ο Μαντζιαριδης όπου κι αυτός είπε τα ίδια ούτε αυτόν άκουσαν τέλος τα είπε καλύτερα και περιληπτικά ο Γαλανοματης ένας απ'αυτούς ξέρει αρκετά καλά τα πράγματα λόγο επαγγέλματος αλλά και λόγο του ότι είναι ένας απ'αυτούς που έστησαν την ομάδα με το νέο ΑΦΜ διότι ήταν στον ερασιτέχνη Βέροιας ο Γαλανοματης, μία παρατήρηση στον κύριο αυτής της σελίδας γιατί υποβάθμιση των ομάδων από άλλες περιοχές είτε είναι χωριά ή κομοπολης η μπάλα παίζεται στο χόρτο, όσο για παιδιά της περιοχής η Βέροια τα διώχνει και πέρασαν αρκετά ταλέντα από την ακαδημία της. Συγνώμη αν στεναχωρησα κάποιους.

      Διαγραφή
    2. Υπαρχουν καπου επισημες δηλωσεις Μαραγκου Μαντζιαριδη κι αν ναι θα μπορουσες να μου πεις που να τις δω? Εγω ειδα μια αξιοπρεπεστατη δηλωση του Μαραγκου σε αλλο μεσο που ανεφερε οτι δεν εχει διαθεση διχασμου κι οτι ολα οσα γραφονται σαν λογια δικα του ειναι εκ του πονηρου μαλλον ομως δεν επιτρεπεται να γραψω σε ποιο μεσο. Ολα τα αλλα ειναι ακουσα, μου ειπαν κτλ, τιποτα επισημο. Ειδα και μια τοποθετηση του Τρουπκου δημοσια και δεν ειδα καποιος να τον διαψευδει επωνυμως. Επειδη εχετε ξανααναφερει τον κυριο αυτον του οποιου το ονομα δε θελω να επαναλαβω θα σας πω οτι οσα χρονια παρακολουθω την ομαδα εχω ακουσει αμετρητες λασπολογιες εκ μερους του για διαφορους. Επιτρεψτε μου γνωριζοντας το ποιόν των ανθρωπων που κατηγόρησε να κρατω μικρό καλάθι για την ορθότητα των λεγομένων του. Με εκτίμηση στην αποψη που παραθεσατε αλλα μπορω να κρίνω αυτα που ακουω και διαβαζω, Καλο σας μεσημερι.

      Διαγραφή
    3. Φίλε τι ακριβώς μας λές αν κατάλαβε κάποιος κάτι να μας το πει, πρώτα πρώτα φεύγοντας ο Μαραγκός είπε ότι στα αποδυτήρια γίνεται χαμός και ότι το ανέφερε στην διοίκηση αλλά δεν έκανε τίποτα και φεύγοντας δεν χαιρέτησε κάποιους από την διοίκηση,ο δε βοηθός του προπονητή Μαντζιαριδης είπε περίπου τα ίδια αλλά και ο Γαλανοματης σε συνέντευξη τύπου και στο ραδιόφωνο δεν θυμάμαι ποιό Πάντος εδώ τοπικό ήταν τώρα εάν εσύ δεν θέλεις να αναφέρεις κάποιο όνομα δικαίωμα σου, αλλά τα γεγονότα είναι αυτά ψάξε στο ιστορικό των δηλώσεων στα σάιτ της Βέροιας για να τα βρεις, εγώ δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου είναι κρίμα που μία ιστορική ομάδα να είναι σε αυτή την θέση.

      Διαγραφή
  11. Για αυτό πήραν τον μεγάλο προπονητή που είναι 1.20 ύψος με τα χέρια επάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπαξεβάνο στο χωριό μου λένε αυτόν που πουλάει ντομάτες μαρούλια πιπεριές μελιτζάνες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και πάνω που τα λέγαμε να κι'άλλη παραίτησή στην ΠΑΕ Βέροια ο Γιώτης Τσαλουχίδης,τι γίνεται παιδιά υπό διάλυση το πάνε κρίμα μια ομάδα σάν την Βέροια να φτάσει σ'αυτό χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φευγει επειδη εχει επαγγελματικη προταση απο αλλου. Λες κι εδω προσεφερε τις υπηρεσιες του αφιλοκερδως να πουμε

      Διαγραφή
  14. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ