Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΒ - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρικής


«ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού - Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο την ΡΑΑΕΥ»

Σε 24ωρη απεργία και συγκέντωση διαμαρτυρίας προχωρούν σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Βέροιας, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ. 

Η κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδά πραγματοποιούνται σήμερα, ημέρα που ψηφίζεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο που εντάσσει τα νερά στην ΡΑΑΕΥ και όπως αναφέρει η ΠΟΕ-
ΔΕΥΑ ανοίγει έμμεσα την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ. 


Το πρωί της Δευτέρας, οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΒ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της επιχείρησης στην οδό Κεντρικής.


Στην συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθηναν, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ Παύλος Δραγκόλας, ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρης Σαφαρίκας, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης, η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Ιωάννα Σοφρόνωφ, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαρβάρα Σαράντη και ο υποψήφιος βουλευτής του Μέρα25 Σάββας Σαρηγιαννίδης, ενώ συντόνιζε ο 
Γιώργος Μαυρίδης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΥΑΒ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:






































 

17 σχόλια:

  1. Ο ιδιώτης δεν θα τους αφήνει να έρχονται και να φεύγουν όποτε θέλουν, και να λουφάρουν συνεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι που πληρώνονται απο εμάς, λένε όχι. Εμείς που πληρώνουμε όλους αυτούς πλουσιοπάροχα, λέμε ναι. Ιδιωτικοποίηση χθές. Για να έρθουν στα ίσα τα πράγματα. ΗΥ ΒΔΕΥΑΒ έγινε μια φωλιά. Και τι φωλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εριξε την βεροια ο διαμαντης ας κλεισει και την δευαβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτός τοσα ξέρει τόσα κάνει.
      Τα αφεντικά του στην ομάδα και το Δήμο τι κανουν;

      Διαγραφή
    2. έχεις σκάσει ε;;;τόσηηηηη ζήλια πια;;

      Διαγραφή
    3. Αχ ατιμούλι, ρίξε ρίξε χολή, ο Διαμάντης είναι ο καλύτερος Πρόεδρος που πέρασε απ' την ΔΕΥΑΒ και αυτό το ξέρειςςςςς

      Διαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ Η ΔΕΥΑΒ ΣΩΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πού θα βγάλουν μεροκάματο όλοι αυτοί οι τεμπέληδες της ΔΕΥΑΒ.Για να τους δω στην αναζήτηση εργασίας σε ιδιώτη και τα ξαναλέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είστε όλοι απαράδεκτοι στα σχόλια σας , δεν κτυπάνε έτσι τους εργαζόμενους , θα ήθελα να γράφατε τα ονόματά σας και θα σας απαντούσα έναν έναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παλληκάρια μήπως κάνετε κάποιο λάθος;
    Αν οι εργαζόμενοι ή η διοίκηση στη ΔΕΥΑΒ δεν αποδίδουν ή κανουν κάτι κακό να τους αλλάξουμε αλλά όχι να δώσουμε το νερό σε ιδιώτες για ενα πείσμα για μια αγανάκτηση την ώρα που σε ολο τον κόσμο φεύγουν απο τους ιδιώτες δυσαρεστημένοι και ξαναγυρίζουν στο δημόσιο και στο δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς όλοι κι εσυ μαζί, Συντηρούμε με αιμορραγία μας, μια πλήρως άρρωστη κατάσταση , που βολεύει κάποιους λίγους βολεμένους. Που δεν θέλουν να χάσουν προνόμια και αραλίκι. Το πόσο αποδίδουν σε σχέση με όσα τους πληρώνουμε, φαίνεται απο τον βιολογικό. Όλοι τους ήταν ήσυχοι. Στην ησυχία τους και το χοντρό μηνιάτικο. Νομίζουν ειναι μαγαζάκι τους. Και εχουν δικαιώματα , λένε. Υποχρεώσεις έχουν καμία; Ότι γινόταν στην ΔΕΗ. Τέλος τα κερατιάτικα. Όπως έστρωσαν να κοιμηθούν. Μαγκιές στις πλάτες μη εχόντων, τέλος.

      Διαγραφή
  8. Ο διευθυντής των οικονομικών και συνδικαλιστής , μέλος της ΓΣΣΕ , σε τέτοιο πρόβλημα , γιατί δεν ήταν , πολύ πασοκ ρε παιδιά , πρώτο κόμμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα βλέπετε ξεφτέρια πως καταντήσατε την επιχείρηση;
    Δυστυχώς ερασιτέχνες με θράσος και χωρίς τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;;Ή Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ;;;ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ, ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

      Διαγραφή
  10. Ενδεικτικό του κακού κλίματος που επικρατεί στην επιχείρηση είναι η απουσία των περισσότερων απο το Διοικητικό Συμβούλιο, του Γενικού Διευθυντή, του Οικονομικού Διευθυντή και Υψηλόβαθμου συνδικαλιστικού στελέχους στη ΓΕΣΕΕ (ούτε μήνυμα δεν έστειλε).
    Κατά τα άλλα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.
    Για να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θελουν καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 20 Μαρτίου 2023 στις 10:21 μ.μ. . Σωστός , αυτοί είναι οι υψηλόμισθοι και πιάνει η μπάλα όλους τους υπαλλήλους , άμα ξέρεις και άλλα να τα αναφέρεις !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ