Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχονται 7 νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας

Mια ακόμη ευχάριστη είδηση για τα Νοσοκομεία της Ημαθίας, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας επτά νέες θέσεις μόνιμων

γιατρών του Ε.Σ.Υ. προκηρύσσονται για τα νοσοκομεία Βέροιας (4) και Νάουσας (3). 

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, εγκρίθηκαν οι θέσεις:

Για το νοσοκομείο Βέροιας: Εσωτερικής Παθολογίας και Χειρουργικής για το Τμήμα Επειγόντων, Ουρολογίας και Αναισθησιολογίας.

Για το νοσοκομείο Νάουσας: Ακτινολογίας, Οφθαλμολογίας και Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά στις 21/3 στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr και λήγει στις 31/3.






8 σχόλια:

  1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικουρικοί που νομιμοποιούνται είναι, δε θα αλλάξει τίποτα, τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ζαγαρι αφού λες ότι υπάρχουν ήδη ως επικουρικοι και οι εφτά, δώσε μας ονόματα να δούμε το βαθμό αξιοπιστίας σου.Τολμας ρε ζαιοπουλο?

      Διαγραφή
    2. ...αυτός δε μπορεί να ξεχωρίσει τις έννοιες μονιμοποιούνται και νομιμοποιούνται , θα σου πει και ονόματα ; Άκου κει ...ζαιόπουλο...έγραψες με μα λέξη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το λάθος πιθανότατα το έκανε ο κορεκτορας. Αλλά άντε να βγάλεις άκρη με το κάθε κομματόσκυλο. Κάτσε να γίνουν οι τοποθετήσεις και δες μόνος σου τα ονόματα.

      Διαγραφή
  3. Δεν μας λέει όμως ο κύριος Πλιόγκας πόσοι γιατροί έφυγαν ή φεύγουν από το νοσοκομείο Βέροιας, μας λέει μόνο πόσοι έρχονται. Επίσης δεν μας λέει πόσοι χρειάζονται και πόσοι υπάρχουν. Μόνο λεζάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνωρίζω από τις ανάγκες του νοσοκομείου Βέροιας!!! Αυτό που γνωρίζω ότι με διοίκηση Πλιογκα υπάρχει από το προσωπικό σεβασμός στους ασθενείς και εξεταζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς έχουν παραιτηθεί πολλοί και καλοί γιατροί, ιδίως τον τελευταίο χρόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ