Quantcast

http://picasion.com/

Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ισπανίας η Συρμούλα Τζήμα

Μια σημαντική διάκριση για την Συρμούλα Τζήμα. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Κόρδοβα στην Ισπανία. 

Μετά από τέσσερα χρόνια μελέτης και συστηματικής δουλειάς, υποστήριξε το Διδακτορικό της στο πρόγραμμα κοινωνικών και νομικών επιστημών, παρουσιάζοντας τη διατριβή της ενώπιον της τριμελούς επιτροπής και λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία. 

Η τελετή έγινε παρουσία των επιβλεπόντων καθηγητών και άλλων συναδέλφων της σε μια εκδήλωση που πραγματικά θα της μείνει αξέχαστη.






Η Συρμούλα Τζήμα σε δήλωσή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η επίτευξη αυτού του ακαδημαϊκού στόχου με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την συνεισφορά κάθε διδακτορικής διατριβής στην επιστήμη. Έρχεται να συμπληρώσει μια πορεία και ενα ταξίδι 25 χρόνων στη γνώση και στην έρευνα. 

Ενα ταξίδι που ξεκινησε με τις σπουδές μου,αποφοιτώντας με άριστα από την Νομική σχολή του ΑΠΘ,συνεχιστηκε με το πρώτο μου μεταπτυχιακό στον τομέα Ποινικων και Εγκληματολογικών επιστημών της Νομικής του ΑΠΘ, με τις σπουδές μου στα παιδαγωγικά στην ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης, ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών και τις καινοτόμες προσεγγίσεις στη Διδασκαλία και στη Μάθηση στο Πανεπιστημίο Δυτικής Μακεδονίας και ένα τρίτο μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. 





Χρόνια γεμάτα χαρές αλλά και δυσκολίες, διάβασμα και αναζητήσεις σε επιστημονικά ζητήματα. Ευχαριστώ θερμά όλους τους πανεπιστημιακούς δασκάλους μου αλλά και τους επιβλέποντες καθηγητές μου για την διαρκή επιστημονική τους καθοδήγηση και υποστήριξη. 

Το ταξίδι συνεχίζεται με νέους δρόμους στη γνώση και στην επιστήμη. Είθε πάντα να κατακτουμε νέους στόχους,να αποκομίζουμε γνώση και εμπειρία και να αποτελούμε όσο μπορούμε παράδειγμα για τα παιδιά μας».

19 σχόλια:

  1. Έρευνες, έρευνες και χιλιάδες διδακτορικά και πως γίνεται αυτός ο τόπος να πηγαίνει κατά διαβόλου? Μήπως τελικά φταίνε να "άθεα γράμματα" που καταστρέφουν την πατρίδα μας, όπως έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν φταίνε τα "άθεα" ! Σιγουρα τα χαρτια -πτυχια - προσοντα ειναι πολυ καλα και χρειαζεται κοπος να τα αποκτήσεις. Όμως η Πατρίδα σίγουρα... στραβά αρμενίζει!
      Οι παππούδες, οι γονείς, μας αγράμματοι ή σχεδόν αγράμματοι και έχτισαν ΕΛΛΑΔΑ από τα ερείπια του πολέμου και εμείς εδώ και 25 χρόνια πάμε όλο και πιο πίσω!! τι φταίει;;;

      Διαγραφή
    2. Όλο αυτό το μπαχαλο τη χώρα από τους παππούδες και τους γονείς μας χτίστηκε. Σε κάποια έβαλε και η γενιά μας το χέρι της. Ας ελπίσουμε να το αλλάξουν οι απόγονοι μας ριζικά.

      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΠΑΡΈΔΩΣΑΝ /ΚΛΗΡΟΔΌΤΗΣΑΝ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ( ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΕΗ . ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ. ΕΓΩ ( ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΧ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΟ!!!

      Διαγραφή
  2. Μήπως να πούμε και το παρασκήνιο ;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για λέγε εσυ που ξέρεις όσα η καταιγίδα…..

      Διαγραφή
    2. Και άλλοι/λες απο το κόμμα κάνουν εκεί διδακτορικό.
      Είναι αλήθεια ή ψεμα;

      Διαγραφή
    3. Συρμουλα κορυφή, μπράβο θερμά συγχαρητήρια

      Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί στην Κόρδοβα....στο φάκελο στο δώσανε ....γιατί όλο στα social media σε βλέπω ... πού βρήκες χρόνο να διαβάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα δεν φτάνει... λέει ο λαός μας, πάντα άριστη στις σπουδές της γνωστό σε όσους την γνωρίζουν

      Διαγραφή
  5. Θερμά συγχαρητήρια!!! Μπράβο Συρμουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια και μπράβο!
    Τα τελευταία χρόνια οι νέες γενιές είναι όλο και πιο μορφωμένες με περισσότερα προσόντα αλλά σχεδόν το 85- 90% με χειρότερα αποτελέσματα τόσο στην προσωπική τους ανέλιξη όσο και στο γενικότερο αποτέλεσμα της εθ. οικονομίας!
    Υπάρχει απάντηση στο γιατί; Λύση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα να θέσω ενα ερώτημα πρώτα ανώνυμα και μετέπειτα επώνυμα στο Δημοτικο συμβούλιο Βεροιας
    Εάν επωφελήθηκε επικοινωνιακά την Αντιδημαρχια Παιδιάς
    καθώς και της "γνωριμίες" απο επίσκεψης ERASMUS απο την Ισπανια ? ένα ναι η ένα οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρειάζεται χρόνια να το πετύχεις αυτό...ασχετο το ένα με το άλλο..να την φάτε δεν θα χορτάσετε μερικοί... πείτε ένα μπράβο

      Διαγραφή
  9. Άστους να ρίχνουν χολή! Όποιος δεν τα φτάνει τα φτύνει!
    Συρμουλα και η μάνα! Αξία νοικοκυρά! Συρμουλα αξία σε όλα! Συγχαρητήρια πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Είσαι η πρώτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ